Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Nieuw: zilte burger van zeewier uit de Oosterschelde
Vanaf deze week introduceert Udea een nieuwe plantaardige burger: een volledig veganistische ZeewierBurger van Prolaterre. Het zeewier dat Prolaterre gebruikt - het zogenaamde Royal Kumbu zeewier - is afkomstig uit de Oosterschelde. Daardoor krijgt de burger een typische ziltige smaak krijgt. In een consumentenverpakking zitten twee burgers. De burgers volstaan op een broodje of als vervanger van vlees bij de lunch of het avondeten.
ProLaTerre maakt plantaardige producten en heeft haar eigen productiefaciliteiten in Zuid-Limburg, waar ze alle ProLaTerre-producten zelf ontwikkelen en maken. Prolaterre heeft als missie om meer mensen meer plantaardig te laten eten.