Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Save the date: 16 september 2017

Reünie: 70 jaar Warmonderhof

In 2017 bestaat Warmonderhof 70 jaar. Sinds haar oprichting in 1947 in Warmond, zet Warmonderhof zich in om jonge mensen op te leiden in het werkveld van de biologisch dynamische landbouw. Dit doet zij door naast het leren ook het wonen en werken een belangrijke plaats te geven in de opleiding voor biologisch dynamische landbouw. De opleiding is tegenwoordig gevestigd in Dronten.Reünie: 16 september 2017

Alle (oud-)studenten, medewerkers, docenten, bestuursleden en ondernemers die zich verbonden voelen met Warmonderhof wordt gevraagd om alvast een datum te reserveren. Op zaterdag 16 september 2017 vindt namelijk de grote reünie plaats. In de loop van 2017 zal er op verschillende manieren stil gestaan worden bij dit jubileum. Via www.warmonderhof.nl/70jaar wordt men op de hoogte gehouden van het programma en de activiteiten rondom dit lustrum. Via de site zal u zich binnenkort kunnen aanmelden én kan men inzien of er bekenden komen.

Meedenken

Ideeën voor een onvergetelijke reünie? Mooie verhalen, beeldmateriaal, of een bijdrage leveren aan dit feest? Dat kan: stuur dan dan een bericht naar [email protected].

Zeg het voort

Warmonderhof vind het belangrijk om zoveel mogelijk mensen op tijd te bereiken en vraagt dan ook om dit bericht te delen met oude klasgenoten en bekenden. Zowel het 50- als het 60-jarig bestaan waren zo'n groot succes dat vanuit de hele wereld Warmonderhoffers naar Dronten kwamen om zich weer onder te laten dompelen in de sfeer van 'toen'.

Voor meer informatie:
Anna Veltman
Warmonderhof
0615151983
[email protected]
www.warmonderhof.nl/70jaar
Publicatiedatum: