Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open Dagen: 10 en 11 september

Oogsttijd aangebroken bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Iedereen die ook wel eens échte Westlandse biologisch-dynamisch geteelde druiven van dichtbij wil bekijken en proeven is welkom in de druivenserres bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight waar prachtige donkerblauwe en witte druiventrossen, onder de groene druivenbladeren aan de druivenbomen hangen.



"Het is weer volop genieten van sappige, zoete druiven", vertelt Hilde Jansen. "In de druivenserres exposeert kunstenaar Trees Wempe haar stillevens van sloophout, voor vragen over wat 'biologisch-dynamisch' inhoudt kun je bij Demeter terecht en het Brocante huisje heeft weer leuke brocantespulletjes uitgestald. Buiten op het druiventerras lekker de hele dag live muziek van singer songwriters en natuurlijk zijn er dit jaar ook weer de 'wereldberoemde' Druivenbommetjes."



Parkeren is goed geregeld maar het is aan te raden om met de fiets te komen of met de boot. Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight ligt tussen knooppunt 13 en 15 van het vaarnetwerk in Midden-Delfland.

Zaterdag 10 september en zondag 11 september 2016, tijd: 11:00-17:00 uur.

Voor meer informatie: www.druivenkwekerij.nl
Publicatiedatum: