Nieuw: Bionade Citroen Bergamot

Voor de fans van Bionade is er goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe smaak van de populaire biologische gebrouwen frisdrank: Bionade Citroen Bergamot. Dit is een verfrissende dorstlesser voor de zomer, die overigens ook zeer geschikt is om te gebruiken in cocktails.

Over Bionade

Deze gebrouwen frisdrank is licht bitter, fruitig van smaak en bevat weinig calorieën. Naast dat het een heerlijke dorstlesser is kan Bionade ook goed gebruikt worden als aperitief of bij een maaltijd. Bionade is biologisch geproduceerd en wordt op dezelfde manier gebrouwen als bier. De moutsuiker wordt bij Bionade niet omgezet naar alcohol, maar in gluconzuur. Dit is een bestandsdeel dat van nature ook voorkomt in honing. Alle grondstoffen die gebruikt worden om Bionade te produceren zijn bio-gecertificeerd, Bionade is laag in calorieën, glutenvrij en bevat geen alcohol.Bionade is één van de meest trendy dranken op het gebied van biologische dranken van dit moment en verkrijgbaar in de smaken: Citroen Bergamot, Vlierbes, Gember Sinaasappel, Boomgaard, Lychee en Kruiden.

Alcoholvrije cocktailsuggestie: Limorinha

Ingrediënten:
  • 1 Biologische citroen
  • 1 Eetlepel biologische suiker
  • Crushed ijs
  • Bionade Citroen-Bergamot
Snij de biologische citroen in partjes en doe ze in een glas met een eetlepel biologische suiker, vul het glas aan met crushed ijs en schenk de Bionade Citroen-Bergamot in en geniet.

Voor meer informatie: www.2food.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.