Nieuw van de Traay:

Biologische honing met duindoorn

Biologische honing met duindoorn is een specialiteit die de Traay met trots toevoegt aan haar assortiment bio-honing: lekker fruitig van smaak en een echte verwennerij. De honing met duindoorn is niet alleen bijzonder smakelijk, maar maakt ook deel uit van een bewust voedingspatroon. Duindoorn staat namelijk bekend om haar gezonde eigenschappen. In Duitsland wordt de duindoorn een 'Vitaminenbombe' genoemd, omdat deze bes rijker aan vitaminen en mineralen is dan citrusfruit.Bij de Traay maken ze al sinds 1977 de lekkerste honingsoorten, honingspecialiteiten en sinds kort ook heerlijke plantaardige stropen en siropen. Bij de Traay werken ze samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat ze zeker weten dat de honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten.

De honing met duindoorn is verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels en speciaalzaken met een advies verkoopprijs van 4,95 euro (250 gram).

Voor meer informatie: www.detraay.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.