PITCH!: 18 duurzame start-ups in nieuw programma

Er gebeurt in Nederland zo veel op het gebied van duurzaamheid, dat het soms moeilijk bij te houden is. Ecoland.tv nodigde 18 inspirerende start-ups uit om in 1 minuut te vertellen wat zij doen om de wereld duurzamer te maken. Vanaf maandag 2 maart was er dagelijks een nieuwe pitch op Facebook en Twitter te zien en in de stream op Ecoland.tv.

PITCH! is een programma in samenwerking met de Rabobank. De video's zijn opgenomen op de 24e verdieping van de glazen Rabotoren in Utrecht. Met op de achtergrond een prachtig uitzicht over de stad, vertellen de 18 ondernemers over hun duurzame passie.

De start-ups werken in uiteenlopende sectoren, en proberen ieder op hun eigen manier bij te dragen aan een duurzamere wereld. Van recycling tot energie, van voeding tot wonen en andere opvallende innovaties.De start-ups die deelnemen aan PITCH! zijn: i-did slow fashion, Bleeve, Afval loont, aGreenStory, Zonnepanelendelen, BetonBallon, The Food Line-up, Gamatech, Saint Basics, Moyee Coffee, KantoorKaravaan, Stone Paper, Seamore, RecyQ, Yoni, StonePaper, Senfal, Bundles en Bioboxx.

Klik hier om alle pitches te bekijken op YouTube.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven