100% pure biologische gembersap

Gember wordt steeds populairder. Veel mensen gebruiken al verse gember voor in de thee, maaltijden of zelfgemaakte smoothies. Sap fabrikanten zien in gember een belangrijk ingredi├źnt voor nieuwe blends en ook detox drankjes met gember zien steeds meer het levenslicht. "Logisch want gember is lekker en gezond", vertelt Hans Versteegh van Now Organics. "De gezondheidsvoordelen van gember zijn dan ook algemeen bekend."


Links vers geoogste gember. Rechts de waslijn voor de gember.

"Nadat we vorig jaar gestart waren met onze eigen fabriek voor verse gember, heeft NOW Organic nu ook 100% pure gembersap op de markt gebracht", vervolgt Hans. De verse gember wordt in Nederland geperst en vervolgens afgevuld voor de diverse markten. Voor de industrie in 190 kilo drums en 20 kilo bag in box verpakking en voor consumenten en horeca in 200 en 700 milliliter flesjes.


De verpakte gember wordt opgeslagen.

Wereldwijde introductie

"Met deze flesjes gember sap speelt NOW in op de trend van snel, makkelijk en gezond! 's Morgens een shot pure gember sapmixen met een jus d'orange of een kop thee. Niet meer verse gember raspen maar gewoon een scheut sap door de maaltijd en als dressing door de salade of in een lekkere cocktail of smoothie voor op het terras!"


De gemberoogst in volle gang.

Voor meer informatie:

Hans Versteegh
NOW Organics
+31-643257062
hans@noworganic.com
www.noworganic.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven