Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Smaken: watermeloen, kers, braam, cranberry en granaatappel

Elite Naturel pure sappen nu ook in kleine fles

Tholen - De Elite Naturel biologische pure sappen zijn er nu in klein formaat. De 200 milliliter flessen zijn gepatenteerd door Elite. De flessen zijn voorbedrukt, ze bevatten geen etiket om zo de transparantie van het sap te weergeven. "De sappen van Elite zijn 100% puur, biologisch en fair trade gecertificeerd en de inhoud is niet verkregen uit concentraat. Ook bevatten de sappen geen water, kleurstoffen, toegevoegde suiker, conserveermiddelen en eventuele andere toevoegingen", vertelt Onur Yoldemir van Amsterdam International Food, distributeur van de sappen van de Turkse producent.



Om te beginnen heeft Amsterdam International Food 5 smaken in het assortiment opgenomen. "We maken een start met Watermeloensap, Kersensap, Bramensap, Cranberrysap en Granaatappelsap in 200 milliliter formaat. Onze flessen zijn voorzien van een indicator die aangeeft of de inhoud zoet of zuur is (zie foto rechts) Hierdoor kan de consument makkelijk kiezen tussen de smaken. Buiten de vele gezondheidsvoordelen die onze sappen bieden, zijn we dus begonnen met rode vruchten. Het is een perfecte balans tussen de zoete en zure sappen die we gekozen hebben. Daar de watermeloensap een uitstekende dorstlesser is, bevat granaatappelsap veel antioxidanten en de bramensap vind ik zelf superlekker. Omdat al onze sappen aseptisch afgevuld zijn, smaken ze net zo vers en lekker alsof ze zo uit de grond of boom vandaan komen."

Onur vertelt dat ze zich willen onderscheiden met de smaken. "De meeste biologische pure sappen die in Nederland verkrijgbaar zijn bevatten appel en peer. Dat maakt het extra bijzonder dat deze smaken nu in 200 milliliter flesformaat verkrijgbaar zijn." Hij geeft aan dat er al veel belangstelling is voor de flessen. "Zodoende zijn wij ook in gesprek geraakt met diverse bedrijven om een eventuele samenwerking aan te gaan. Het is een ideaal product voor de zorg, horeca, retail en natuurvoedingswinkels. Gezien het formaat zijn onze sappen handig om mee te nemen naar werk, school en de sportvereniging. De sappen zijn binnenkort ook in diverse tankstations verkrijgbaar."

Voor meer informatie:

Onur Yoldemir
Amsterdam International Food | Elite Naturel Nederland
Noorddammerweg 37-A2
1424 NW De Kwakel
085 4019784
info@elite-naturel.nl
www.elite-naturel.nl