Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw merk Naturally Organic: Nice to eat U

Het Spaanse bio-bedrijf Naturally Organic introduceert een nieuw merk voor zijn brede aanbod aan biologische groenten: Nice to eat U. Het nieuwe merk is ontstaan in reactie op de behoefte aan natuurlijke, gezonde alternatieven voor iedereen die beter wil gaan eten door biologische producten aan het dieet toe te voegen. Nice to eat U zal in een herkenbare verpakking terug te vinden zijn in de schappen van Europese supermarkten. Het assortiment bestaat uit selderij, rode biet, broccoli, 'little gem' sla, romainesla (en een mini-variant hiervan).

"Met de lancering van Nice to eat U bieden wij onze klanten een aanvullend merk ter versterking van het werk dat we al verricht hebben als het gaat om de levering van bio-producten aan supermarkten. Bij Naturally Organic werken we al sinds 2007 om aan de groeiende vraag naar biologische producten te voldoen. door hoogwaardige kwaliteit en service aan onze klanten te leveren", zegt Adam Hill, sales manager bij Naturally Organic.



Om het hele jaar door te kunnen leveren werkt Naturally Organic met biologische teeltbedrijven die in de verschillende microklimaten rond Murcia telen, langs de zuidoostkust van Spanje. "We oogsten met de hand en verpakken onze producten direct op het land om de versheid te maximaliseren", vertelt Mindaugas Motuzis, 'head grower' bij Naturally Organic. Naturally Organic is gericht op het leveren van producten van het hoogste niveau. Het bedrijf werkt op een integere manier die duurzaamheid op lange termijn garandeert.

Voor meer informatie: maria@wearemint.com, international@wearemint.com of www.naturallyorganic.es
Publicatiedatum: