Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit weekend koeiendans bij Buitenverwachting en De Vierhuizen

Eindelijk is het zo ver, nu is het toch echt lente met voor komend weekend twee 'KOE Alerts' in het vooruitzicht. De weersvoorspelling is fantastisch: een mooi moment voor de consument om eens op de fiets te stappen en naar die dansende koeien te gaan kijken die voor het eerst de wei in mogen. Maak kennis met de boer en zijn bedrijf en geniet van de vroege lente in het landelijk gebied.

Zaterdag 2 april zijn bezoekers vanaf 11:00 uur welkom op biologische kaasboerderij De Vierhuizen aan de Geerweg 5 in Zoeterwoude. De koeien gaan om 12:00 uur de wei in. Ook zijn ze op zondag 3 april vanaf 13:00 uur welkom bij biologische boerderij Buitenverwachting aan de Groenwegh 2 in Hoogmade.

Zaterdag 2 april: Kaasboerderij de Vierhuizen, Zoeterwoude
Op zaterdag 2 april dansen de koeien naar buiten op Kaasboerderij De Vierhuizen in Zoeterwoude. Bezoekers zijn vanaf 11:00 uur van harte welkom bij de boerderij aan de Geerweg 5 in Zoeterwoude. De koeien gaan om 12:00 uur de wei in.

Kaas, koffie, thee en polderpeil

Op de biologische boerderij De Vierhuizen kan men genieten van de hoogteverschillen in het polderland en mooie boerennatuur. Neem een kijkje in de stal. Boer Theo vertelt iets over zijn bedrijf. Bezoekers kunnen een stukje handgemaakte kaas kopen en er zal koffie en thee geschonken worden. Let op! Neem contant geld mee, want er is geen pin.

Parkeren

Kom bij voorkeur op de fiets. In het weiland is parkeergelegenheid. Bezoekers die met de auto komen dienen de aanwijzingen op van de verkeersregelaars en borden te volgen.
 
Klik hier voor meer informatie.
 
Zondag 3 april: Boerderij Buitenverwachting, Hoogmade
Op zondag 3 april dansen de koeien en de lammetjes op Boerderij Buitenverwachting in Hoogmade. Men is vanaf 13:00 uur van harte welkom bij de boerderij aan de Groenwegh 2a in Hoogmade.

Feestelijkheden en lekkers

Op de multifunctionele biologische boerderij Buitenverwachting is KOE Alert ieder jaar weer een feest. Er is huisgemaakt lekkers te krijgen en er kan melk getapt worden.
Neem contant geld mee als je hier gebruik van wilt maken.

Parkeren

In het weiland is parkeergelegenheid. Bezoekers die met de auto komen moeten de aanwijzigingen van de verkeersregelaars en op de borden volgen. Kijk voor meer informatie over de boerderij op facebook.
Publicatiedatum: