Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische bloembollen op de Keukenhof

Mosselman Holland BV, Mantel Holland BV en G.Lubbe & Zoon zijn een meerjarige samenwerking aangegaan voor hun assortiment biologische bloembollen. In de verwilderingtuin op de Keukenhof 2016 bloeit een deel van dit assortiment. Biologische bloembollen zijn een goed alternatief voor de reguliere bloembollen. Biologische bloembollen zijn er voor de bewuste consument die zich inzet voor en/of bezighoudt met een gezonder milieu.



De consument wordt steeds bewuster en kiest vaker voor biologisch geteelde producten, zo ook voor biologische bloembollen. Deze dragen bij aan het creƫren van een gezonde voedselbron voor diverse insecten en een gezonde leefomgeving. De productiemethoden bij het telen van deze bloembollen zorgen voor een lagere milieubelasting. Bovendien zorgen deze biologische bloemen ook nog eens voor gezonde voeding voor bijvoorbeeld vlinders en bijen.



De bloembollen van Mosselman, Mantel en Lubbe vallen onder het BIO-label en zijn Skal-gecertificeerd. Dit houdt in dat het gehele biologische teelt- en verwerkingsproces gecontroleerd en gecertificeerd is. Aan deze teelt worden hoge kwaliteits- en milieueisen gesteld. De samenwerking tussen deze drie bedrijven zorgt voor een breed en verantwoord assortiment aan biologisch geteelde bloembollen.



Voor meer informatie: www.organicflowerbulbs.com
Publicatiedatum: