Australische bio-wijnmakerij krijgt koninklijk bezoek

Prins Charles en de hertogin van Cornwall werden tijdens een bezoek aan Albany in West-Australië, rondgeleid door een lokale wijnmakerij. Prins Charles staat bekend om zijn passie voor biologische landbouw, dus een bezoek aan de wijnmakerij en de wijngaard van Oranje Tractor Wines lag in het verlengde van zijn interesse in biologische producten.


Bron: facebook - Oranje Tractor Wines

Pam Lincoln, één van de mede-eigenaren van Oranje Tractor Wines, zei dat het koninklijk bezoek zeer voorspoedig verliep. "Het leek wel een beetje op David die Goliath ontmoet, als je kijkt naar onze piepkleine grond vergeleken met Home Farm, de enorme investering van Zijne Koninklijke Hoogheid; zij doen in het 'koninklijk groot', wat wij hier in het klein doen, met wijngaarden en tuinen. Ze verkopen producten en hebben cafés. Het is totaal anders. Het koninklijk paar proefde enkele van de producten en waren daar zeer over te spreken. Zo aten zij lokale kaas en ook avocado's, waarvan de hertogin zei dat het de lekkerste waren die ze ooit had gegeten", aldus mevrouw Lincoln.

"In de voorbereiding naar het bezoek waren we niet in paniek, want het Koninklijk paar kwam om een biologische boerderij te bekijken en niet een tot in de puntjes verzorgde tuin. Niettemin kwam er nog heel wat kijken bij de voorbereiding van het bezoek. Dit bezoek is niet alleen voor onze business belangrijk, maar voor Albany en the Great Southern", besluit ze.

Bron: www.abc.net.au

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.