Vanaf 4 november verkrijgbaar:

100% Suikervrij voor altijd

Dat suiker slecht is voor de gezondheid weten veel mensen wel. Dat ze (ongemerkt) veel te veel suiker consumeren ook. Ondanks voornemens om hier verandering in te brengen, blijkt dat in de praktijk vaak lastig. Toch is suikervrij leven makkelijker dan veel mensen denken. Hoe? Het antwoord op deze vraag geeft voedingscoach Carola van Bemmelen in haar Sugarchallenge-programma's en haar 100% Suikervrij-boeken.

Het nieuwste boek 100% Suikervrij voor altijd ligt vanaf 4 november in de winkel en helpt de lezer aan de hand van een praktisch stappenplan, checklists, recepten en veel tips, voorgoed over te stappen naar een suikerbewuste leefstijl.
Dit boek is het logische en praktische vervolg op Carola's bestseller 100% Suikervrij in 30 dagen en geeft antwoord op de vraag: "Hoe voorkom ik dat ik na deze 30 suikervrije dagen weer verander in die (te) dikke, energieloze, ongezonde suikerjunk waar ik juist afscheid van had genomen?" Maar ook als men gewoon wil minderen in suikerconsumptie is 100% Suikervrij voor altijd een heerlijk en vooral praktisch boek vol makkelijke suikerbewuste recepten, ook voor feestelijke gelegenheden.Suikerbewust

Door de suikerinname drastisch te verminderen zal men zich veel energieker voelen en zullen vage klachten verdwijnen, net als overgewicht. Met dit boek leert de lezer hoe hij of zij af en toe suiker kan gebruiken, zonder meteen door te slaan. Zo is de stap naar een suikerbewust leven zo gezet.

Sugarchallenge

Het totale concept Sugarchallenge bestaat uit de 100% Suikervrij-boeken, ondersteund door online support programma's, e-kookboeken, e-boeken, seminars, webinars, workshops, opleidingen en professioneel opgeleide Certified Sugarchallenge Coaches voor individuele voedingsbegeleiding. Een beproefd concept dat inmiddels al ruim 100.000 mensen heeft geholpen om af te kicken van hun suikerverslaving.

Carola van Bemmelen

Carola van Bemmelen (1972) is sinds 2011 food- and lifestylecoach en founder van Sugarchallenge en wordt door de media regelmatig gevraagd als suikerexpert. Carola volgde onder andere opleidingen van Anthony Robbins, Brian Klemmer, Metabolic Balance, Orthomoleculair Voedingscoach, Hormonal profiling en Epigenetica. Met Sugarchallenge combineert ze haar gedegen kennis en haar praktijkervaring om mensen op een toegankelijke manier te begeleiden naar een suikervrij leven. 100% Suikervrij voor altijd is het 6de boek in de 100% Suikervrij-serie waarvan tot nu toe al ruim 60.000 exemplaren over de toonbank gingen.
 
100% suikervrij voor altijd | Carola van Bemmelen & Sharon Numan | ISBN 9789000347735 | 19,99 euro | ISBN Ebook 9789000347742 (12,99 euro) | Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum | Verkrijgbaar vanaf 4 november

Voor meer informatie: www.sugarchallenge.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.