Biologische garantieprijs oktober 49,00 euro

De FrieslandCampina biologische garantieprijs voor boerderijmelk voor oktober 2015 bedraagt 49,00. Dit is een stijging met 1,25 euro ten opzichte van september (47,75 euro).

FrieslandCampina biologische garantieprijs


Het is de verwachting dat biologische melkprijzen van een aantal van de referentiebedrijven zullen stijgen. Vooral in Denemarken stijgt de biologische melkprijs. In oktober bedraagt de eiwitwaarde 799,87 euro, de vetwaarde 399,93 euro en de lactosewaarde 79,99 euro per 100 kilo.

De biologische garantieprijs 2015 geldt voor 100 kilo melk met 3,47 procent eiwit, 4,41 procent vet en 4,51 procent lactose en is exclusief btw. De vermelde bedragen gelden bij een gemiddelde levering van 600.000 kg melk op jaarbasis.
Publicatiedata biologische garantieprijs 2015

Vanaf april wordt de FrieslandCampina biologische garantieprijs bekend gemaakt op de laatste maandag van de maand om 12.00 uur (met uitzondering van feestdagen). De garantieprijs is dan voor het begin van de nieuwe maand bekend.

Lees hier het volledige persbericht met meer statistieken over de prijsontwikkeling in de afgelopen maanden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.