Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biocare Online officieel importeur van de LadyCup en LadyPad

Het duurzame merk LadyCup & LadyPad, zet voet op Nederlandse bodem via de importeur Biocareonline.nl. Biocare Online introduceert het volledige assortiment van de LadyCup, bijbehorende accessoires en de LadyPad.

De LadyCup is een nieuw menstruatie kuipje gemaakt van BPA vrije, gecertificeerde medische siliconen. De LadyCup biedt vele voordelen ten op zichten van andere middelen die vrouwen kunnen gebruiken tijdens de menstruatie. Het biedt bijvoorbeeld een maximale bescherming van 12 uur, is zeer makkelijk in gebruik te nemen, het is veilig, milieuvriendelijk, hygiënisch, enorm duurzaam en hierdoor ook economisch rendabel. Daarbij worden irritaties tot een minimum beperkt en kan het de cyclus positief beïnvloeden. De LadyCup is voor iedere vrouw geschikt en blijkt zelfs een ideaal product tijdens het beoefenden van een intensieve sport.

De LadyPad is maandverband bestaande uit 70% biologische bamboe en 30% gecertificeerde biologisch katoen. Duurzaam, zacht voor de huid, beperkt irritaties, economisch rendabel zijn maar enkele voorbeelden van de vele voordelen die de LadyPad biedt.

Publicatiedatum: