De vijf finalisten
De vijf horecazaken die voor de cappuccino de biologische melk van Zuivelrijck melk gebruikten zijn: La Clé (Maastricht), Coffee Central (Leeuwarden), Vinny&Jo (Leeuwarden), Golfbar Mulligan (Heerenveen) en Herberg Jan (Heiloo). René van der Veen van Zuivelrijck vertelt enthousiast: "Alle zaken hebben met elkaar gemeen dat ze al jaren gepassioneerd met koffie bezig zijn en iedereen doet het op z'n eigen manier. Ze kiezen ook bewust voor bepaalde koffiebonen. In dit geval waren het de koffiebonen van Cafés Richard, Peeze, Dutch Beans Earth en Mocca d'Or."Hoogste notering
Voor het maken van de cappuccino wordt altijd geadviseerd volle melk te gebruiken. Je hebt hierbij de keuze tussen verse of houdbare melk. Bij alle zaken die voor de cappuccino de houdbare volle melk gebruikten was de hoogste notering voor de Limburgse provinciewinnaar en top10-finalist La Clé met Zuivelrijck melk.Voor meer informatie: www.zuivelrijck.nl