Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordemeisjes.com - webshop met natuurlijke cosmetica

Alle merken in de webshop van Voordemeisjes.com zijn natuurlijk en zuiver, daar waar mogelijk ook biologisch en hebben een bijzondere filosofie. Er worden strenge regels gehanteerd voor het gebruik van ingrediënten en verpakkingsmaterialen en zijn dierproefvrij waardoor de producten zeer effectief zijn. De producten in de webshop zijn gecertificeerd en met zorg uitgekozen. Hieronder worden twee merken uitgelicht.

SantaVerde

Aloë Vera is het hoofdingrediënt in alle SantaVerde producten. Met de hand, en niet door machines worden de verse bladeren verwerkt tot het kostbare Aloë Vera sap. Alleen op deze manier krijg je de meest zuivere kwalitatieve producten.

Aloë Vera ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieve (verouderings)proces van de huidcellen, maar fungeert als een belangrijk reservoir van voedingsstoffen met hoge beschikbaarheid voor de nieuwe jonge cellen. Aloë Vera is ultra hydraterend voor de huid.Iva Natura

Alle hoofdingrediënten van de producten komen uit verschillende gebieden van Anatolië (Turkije). De speciale kruiden zoals plantextracten, mineralen en andere componenten, die overleven en standvastig bloeien in verschillende klimaten, zijn bij elkaar gevoegd tot een schoonheidsproduct dat voortkomt uit de natuur.

Iva Natura is volgens de Europese richtlijnen gecertificeerd als biologische cosmetica, waar de aandacht gericht wordt op milieuvriendelijkheid, veiligheid en effectiviteit en hier wordt op hoge internationale normen toezicht op gehouden.Voor meer informatie: www.voordemeisjes.com
Publicatiedatum: