Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza-ondernemers op bezoek bij De Bolster

Het is geen geheim dat De Bolster graag samenwerkt met retailers met passie voor biologische voeding en tuinieren. Vanuit die gedachte werden Ekoplaza-ondernemers uitgenodigd voor een bedrijfsrondleiding en een 'goed gesprek' bij De Bolster. Een moment om elkaar nog beter te leren kennen en met elkaar van gedachten te wisselen over een nog betere samenwerking.

Via Ekoplaza contact met de consument

"Ekoplaza is voor ons dé biologische supermarkt van Nederland en de plek voor De Bolster om in contact te komen met consumenten die bewust biologisch eten", zegt Annemarie Kruize, accountmanager bij De Bolster. "Daarom zijn wij zo blij dat we deze retailers mochten ontvangen op ons bedrijf. Eigenlijk zijn deze ondernemers onze ogen en oren richting consumenten en daarom is contact met hen zo belangrijk."Onder de indruk

De Bolster heeft een rondleiding door het bedrijf gegeven, waarbij natuurlijk de teelt- en veredelingsgewassen zijn bezocht. "Ook de productieruimten waar de zaden worden geschoond en de zaadzakjes worden afgevuld, alsmede ons magazijn werden bezocht. De meeste ondernemers waren erg onder de indruk. Met name de professionaliteit waarmee De Bolster werkt, werd erg geprezen."

Annemarie vervolgt: "Wanneer je een zakje tuinzaad ziet, sta je er niet altijd bij stil wat er allemaal is gebeurt voordat dit zakje zaaigoed aangeboden kan worden aan de winkel. Door dit bedrijfsbezoek werd het duidelijk wat de weg van teler tot winkel is. Bovendien werd duidelijk dat De Bolster een heel innovatief bedrijf is. De bezoekers waren erg onder de indruk van de in eigen beheer ontwikkelde rassen en het geduld dat nodig is om een gewas te veredelen. Anderzijds waren wij ook erg onder de indruk van de input die wij van deze Ekoplaza-ondernemers hebben ontvangen. Er komt zoveel meer bij kijken dan eenvoudigweg zaden aanleveren. Over en weer is er nog veel begrip ontstaan."

Welkom op de open Dag van De Bolster

Voor wie ook graag eens De Bolster zou willen bezoeken: zaterdag 18 juli van 10:00 tot 16:00 uur wordt de Open Dag gehouden. Op deze dag is iedereen welkom voor gratis rondleidingen en workshops over biologisch tuinieren, eten, leven en genieten.

Voor meer informatie: www.bolster.eu
Publicatiedatum: