Dr. Hauschka Nacht Serum: De kracht van de nacht

Dr. Hauschka introduceert een nieuwe vetvrije basisnachtverzorging; het Dr. Hauschka Nacht Serum. Dit nieuwe product ondersteunt de huid tijdens de nacht bij de ademhaling en het herstellen van haar vochtbalans. 's Nachts heeft je huid geen bescherming nodig tegen milieu-invloeden, maar wel optimale omstandigheden om uit eigen kracht te kunnen regeneren. Dr. Hauschka Nacht Serum stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid, waarbij cellen worden vernieuwd en afvalstoffen worden uitgescheiden. Belangrijkste ingrediënt is de appel: hij helpt je huid zichzelf open te stellen voor nachtelijke herstelprocessen, zodat die er 's ochtends stralend en fris uit ziet.

In het Nacht Serum van Dr. Hauschka wordt een nieuw gewas gebruikt, de rozenappel. Annette Greco, Directeur Plantaardige Ontwikkeling bij Dr. Hauschka: "Voor de nieuwe productformule worden vers geoogste bloesems en vruchten verwerkt door middel van een speciaal ontwikkelde methode. De rozenappels worden lokaal en op biologische wijze geteeld. De heilzame samenstelling wordt verrijkt met plantaardige ingrediënten zoals toverhazelaar. Deze voortreffelijke bestanddelen versterken de huid."Nacht Serum nodigt de huid uit tot nachtelijke activiteit. Het wordt snel opgenomen, houdt het vochtniveau van de huid op peil en zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. De aromatische samenstelling helpt de huid tijdens de nachtelijke rust om haar natuurlijk evenwicht te herstellen. De volle kracht van de rozenappel in Dr. Hauschka's Nacht Serum verfrist, verkwikt en vitaliseert.

's Ochtends straalt de huid een innerlijk gloed uit, klaar voor de nieuwe dag.

Verkrijgbaar vanaf 1 mei 2015.

Voor meer informatie: www.drhauschka.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.