Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Teenz Skin Store: 100% natuurlijke facewash van JooMo

Voortbouwend op het groeiende succes (Award beste Natuurlijke Launch beauty Awards 2013) heeft JooMo een nieuwe formule ontwikkeld die een variatie aan huidproblemen kan verhelpen; puistjes, mee-eters, acne, uitslag, allergieën, koortsuitslag, eczeem, psoriasis en dermatitis. Daarbij beschikt deze formule over de wonderbaarlijke eigenschap dat het de schade van toevoegingen van schadelijke stoffen uit gewone verzorgingsproducten kan herstellen. De achterliggende gedachte is dat men denkt dat deze toevoegingen een link vormen naar de toename van huidproblemen en huidallergieën bij kinderen.

Dit nieuwe product, dat special voor de jonge huid is ontwikkeld, bevat JooMo's kenmerkende huidherstelformule; SaponinJTM (een bijzondere balans van Saponins, Essentiële oliën, zeezout, natuurlijke suikers, natuurlijke pH modificeerders, natuurlijke antioxidanten, natuurlijke verzachters en moisturizers) en heeft deze verbeterd om zo een dikkere en meer hydraterende samenstelling te creëren.Nick Wallen, medeoprichter van JooMo, zegt: "Onze ontwikkeling van SaponinJTM was een beslissend moment in de natuurlijke huidverzorgingsindustrie- het zal altijd de basis van onze producten blijven. Wij blijven nog steeds de markt transformeren met ons nieuwe product. Het is nog steeds 100% echt natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen. Dit is nog een stap op de weg om huidproblemen van de 21ste eeuw aan te pakken en daarbij een veiligere cosmetica industrie te creëren."

Linda Russell, JooMo's andere medeoprichter, zegt: "Feedback van consumenten is erg belangrijk voor ons, het heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van ons nieuwe product. Wij hebben gereageerd op deze feedback door de face wash een zachtere aroma te geven en een mildere samenstelling waardoor het veiliger en zachter is voor de jonge huid dan ons eerste product; 'JooMo Original'. De 'new look' en verpakking maakt het product compleet."

Nu verkrijgbaar in Nederland: Teenz Skin Store-de winkel die de jonge huid beschermt.

JooMo Face Wash for Girls vanaf 12 jaar: 10,50 euro.
JooMo Face Wash for Boys va 12 jaar: 10,50 euro.

Voor meer informatie:

Teenz Skin Store
0251 258932
06 40414996
Patty@teenzskinstore.nl
www.teenzskinstore.nl
Publicatiedatum: