Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Kleinstesoepfabriek is benieuwd naar jouw soep!

De Kleinstesoepfabriek van Nederland bestaat in 2015 tien jaar en dat moet gevierd worden! In deze video op Created on Friday roept Michel Jansen van De Kleinstesoepfabriek iedereen op om nieuwe smaken en nieuwe soepverhalen in te sturen.

Een soep met een mooi verhaal

Michel Jansen is dol op soep. En op de verhalen die ermee gepaard gaan. Vanuit deze passie heeft hij in 2005 De Kleinstesoepfabriek opgericht. De Kleinstesoepfabriek is een Nederlands bedrijf dat biologische soepen, sauzen en stoofpotten maakt. Het assortiment varieert van een oer-Hollandse kippenbouillon tot een Toscaanse groentebonensoep. Michel Jansen speurt de hele wereld af op zoek naar de mooiste ingrediënten en soeprecepten. Tijdens zijn zoektochten ontdekte hij allerlei heerlijke exotische soepen zoals Indiase taëls, Italiaanse ribollita en Mexicaanse mole. Maar hij is ook ontzettend benieuwd naar jouw soep!De Kleinstesoepfabriek biedt jou de kans om jouw persoonlijke verhaal en recept te delen met andere soepliefhebbers. Zie je het al voor je? Jouw soep in de winkel met jouw naam erop? De Kleinstesoepfabriek kan niet wachten om jouw soep te beleven. Knoop je schort om, zet het vuur hoog en doe mee.

Winnaar:
  • 1000 euro
  • Jouw soep wordt drie maanden opgenomen in het assortiment van de webshop van De Kleinstesoepfabriek als een special edition, onder vermelding van jouw naam en verhaal.
  • Soeppakket van De Kleinstesoepfabriek met twaalf verschillende soepen en een kookboek.

Overige deelnemers aan de Top 5: 250 euro

Criteria
  • Recept
  • Omschrijf je ingrediënten;
  • Omschrijf de stappen van je werkproces;
  • Vertel het verhaal achter je soep

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: