Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kobunder kaas opent pop-up store

Kobunder kaas opent zaterdag 15 november een pop-up store aan de Brouwersgracht 159 in Amsterdam. Martin Schyns is ambachtelijk kaasmaker in Friesland. Zijn passie is biologische kaas met een natuurlijke korst. De melk van koe, geit en schaap wordt geleverd door lokale boeren. Hij wil met de pop-up store de voordelen laten zien die zowel de producent als de consument hebben bij directe verkoop van producent aan consument.



Bijvoorbeeld dat hij zelf aan de consument kan uitleggen hoe de kaas gemaakt en geaffineerd wordt. Natuurlijk laat hij zijn kazen enthousiast proeven. Ook is het voor hem zo mogelijk om bij directe verkoop een faire marge te verdienen bij een eerlijke consumentenprijs. Direct contact met de consument is ook van belang om de kazen verder te verfijnen en heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat zijn kazen sinds enkele maanden beduidend korter gepekeld worden en minder zout zijn.



Voor meer informatie: www.kobunder.nl
Publicatiedatum: