Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Nieuwe Band kiest voor Sonett en Bioclean en stopt met Ecover

De Nieuwe Band gaat stoppen met het verkopen van Ecover-producten. Al ruim 30 jaar kiest De Nieuwe Band als coöperatieve groothandel voor producten die goed zijn voor mens en natuur. "Daarom werken we met producten uit de biologische landbouw en hanteren bij de keuzes die we maken zelf ontwikkelde sociaal-ecologische criteria. Hierbij staan we regelmatig voor uitdagende keuzes", vertelt Allard ten Dam, één van de oprichters van De Nieuwe Band.Hij geeft aan dat De Nieuwe Band onlangs besloten heeft om te stoppen met het verkopen van de producten van het merk Ecover. "We kiezen eenduidig voor merken die beter bij onze uitgangspunten passen zoals Sonett en Bioclean. Met deze mooie merken bieden we iedereen een volledig assortiment schoonmaakartikelen die volop rekening houden met de natuur en het milieu."

Gezien de complexiteit van de materie vroeg deze keuze om zorgvuldig onderzoek. "We zijn hier een paar maanden mee bezig geweest en we leggen je onze keuze graag uit."

Klik hier om de uitgebreide toelichting te lezen.


Publicatiedatum: