Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jamie Oliver kiest voor biologische producten

De alom bekende televisiechef Jamie Oliver heeft diverse biologische producten uitgekozen voor de foodbox van Jamie Magazine. Klik hier om de foodbox van Jamie Magazine te bekijken. In de foodbox zitten ook de Rocks van Lovechock, de mosterd-honing dressing van de BioBandits, biologische thee van Clipper en biologische jam van Heerlijkheid Mariƫnwaerdt.In de box zitten ook de biologische Thaise soepen van onoff spices!, zo meldt het bedrijf op de eigen website:

Jamie Oliver kiest onoff spices!

Naast zijn vele wereldwijde televisie-optredens, schreef Jamie Oliver ook een tiental populaire kookboeken. Bovendien is hij beroemd van het restaurant Fifteen, dat ook een filiaal heeft in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, waar jongeren uit achterstandswijken opgeleid worden tot chef-kok.

"Wij zijn heel verheugd dat Jamie Magazine onze biologische Thaise Tom Kha soep en biologische Thaise Tom Yam soep heeft geselecteerd voor hun foodbox", reageert Onno Stienen van onoff spices!. "De filosofie van Jamie Oliver sluit namelijk helemaal aan bij die van onoff spices! Ook wij staan immers voor puur en authentiek eten, 100% natuurlijk en dus zonder kunstmatige toevoegingen. Jamie Oliver heet niet voor niets The Naked Chef. Hij wil eten terugbrengen tot de essentie."

Klik hier om de eigen pagina van onoff spices! op de website van Jamie Magazine te bekijken ('Eet jij je soep ook met stokjes?'). Daarin legt onoff spices! uit dat het eten van soep in Thailand op een hele andere manier gaat dan dat wij in Nederland gewend zijn.
Publicatiedatum: