De nieuwe limoenendoos van Nature & More wordt gesierd door een zonnige kindertekening. Hij is gemaakt door Delfina, de 10-jarige dochter van één van de medewerkers van Mexicaanse limoenteler Javier Moreno. De tekening is een 'dank je wel' aan de biologische consumenten die met hun aankoop van deze limoenen het basisonderwijs voor Delfina mogelijk maken.

Nature & More, dat de limoenen van Javier Moreno in Europa verkoopt, steunt met haar '1 cent for the future'-campagne het boerderijschooltje van de Mexicaanse limoenenteler Javier Moreno. De kinderen van de landarbeiders volgen hier een regulier onderwijsprogramma. Als de school er niet was, zouden deze kinderen geen goed onderwijs ontvangen, omdat het onderwijs op het Mexicaanse platteland benedenmaats is.


Yoreley Moreno, de dochter van teler Javier Moreno, overhandigt aan Nature & More limoenexpert Pieter de Keijzer de eerste doos met de tekening van Delfina.


Bij het laatste bezoek van Nature & More aan Mexico zijn de kinderen enthousiast aan de slag gegaan tijdens de les en hebben samen met Yoreley Moreno, de dochter van Javier, tekeningen gemaakt voor de nieuwe limoendoos. Nature & More fans hebben vervolgens op Facebook gestemd op de mooiste tekening. De zonnige boomgaard van Delfina (10) bleek de overduidelijke winnaar.Meer informatie over Javier Morenoen zijn limoenen is te vinden met code 451 op www.natureandmore.com. Nature & More is het 'trace & tell' merk van Eosta, specialist in biologische groente en fruit.