Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eervolle vermelding voor bio-spareribs

De Groene Weg Slagerij Theo Pronk ontving een eervolle vermelding in de Spare Ribs Trophy 2014. Op 2 juni ontving Theo Pronk deze prijs van de vakwedstrijd georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie. De spareribs van De Groene Weg Slagerij Theo Pronk behoren hiermee tot de beste van Nederland. Theo ontving de prijs tijdens de feestelijke uitreiking op het KNS Inspiratiecongres uit handen van juryvoorzitter en chef-kok Julius Jaspers.

Juryvoorzitter Julius Jaspers is een fervent liefhebber van barbecueën en eigenaar van restaurant Julius Bar & Grill. Daarnaast is Julius nu te zien op tv bij Masterchef. "Een prachtige sparerib van goede kwaliteit, dat proef je", aldus Julius over de spareribs van Slagerij Groene Weg Theo Pronk.

Theo Pronk: "Als slager van een biologische slagerij geloof ik enorm in ons product. Smaak is echter voor de consument net zo belangrijk. Ik vind het daarom heel leuk dat onze spareribs de top 10 hebben bereikt."

Over De Groene Weg Theo Pronk

Naast twee keer de titel van 'Biologische slagerij van het jaar' te hebben ontvangen, heeft De Groene Weg in 2012 de Runner-up prijs ontvangen voor meest Maatschappelijk ondernemen voor groot-Rotterdam. De vleeswaren van de Groene Weg Slagerij Theo Pronk worden regelmatig met GOUD bekroond. Nu is de slagerij ook finalist in de Spare Ribs Trophy.

Voor meer informatie: www.degroeneweg.nl
Publicatiedatum: