Juryvoorzitter Julius Jaspers is een fervent liefhebber van barbecueën en eigenaar van restaurant Julius Bar & Grill. Daarnaast is Julius nu te zien op tv bij Masterchef. "Een prachtige sparerib van goede kwaliteit, dat proef je", aldus Julius over de spareribs van Slagerij Groene Weg Theo Pronk.
Theo Pronk: "Als slager van een biologische slagerij geloof ik enorm in ons product. Smaak is echter voor de consument net zo belangrijk. Ik vind het daarom heel leuk dat onze spareribs de top 10 hebben bereikt."
Over De Groene Weg Theo Pronk
Naast twee keer de titel van 'Biologische slagerij van het jaar' te hebben ontvangen, heeft De Groene Weg in 2012 de Runner-up prijs ontvangen voor meest Maatschappelijk ondernemen voor groot-Rotterdam. De vleeswaren van de Groene Weg Slagerij Theo Pronk worden regelmatig met GOUD bekroond. Nu is de slagerij ook finalist in de Spare Ribs Trophy.Voor meer informatie: www.degroeneweg.nl