Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Trots op de Nederlandse herkomst"

Nu ook bio-gecertificeerde Ghee Easy verkrijgbaar

Tholen - De Ghee van Ghee Easy is sinds kort ook biologisch gecertificeerd. Ghee is een heel zuivere vorm van geklaarde boter. Ghee Easy ligt momenteel al in zo'n 50 delicatessenzaken en slagerijen. Met de Skal-certificering is het bedrijf nu ook klaar om de natuurvoedingsbranche te bedienen. "In de natuurvoedingswinkels ligt momenteel nog veel biologische Ghee uit Duitsland. Wij zijn een heel goed boterland en daarom wilden we graag een biologische variant uit eigen land aan gaan bieden", zo licht Andreas Giel toe.
 
Ghee is een bijzondere boter, zo geeft hij aan. "Ghee heeft een zeer hoog verbrandingspunt. Olie of boter wordt bij het bakken vaak te heet en daardoor bevat het voedsel verbrande deeltjes. Het verbrandingspunt van Ghee Easy is maar liefst 250 °C. Daardoor is bakken in Ghee veiliger dan bakken in boter of olijfolie met een verbrandingspunt van respectievelijk 130°C en 160°C graden."
 


Andreas vertelt dat het voor Ghee Easy niet enkel om de biologische certificering zal draaien: "De inhoud en gedachtegang achter biologisch is top, maar bij ons blijft het verhaal achter het product voorop staan. We zijn trots op de Nederlandse herkomst. We bereiden onze Ghee volgens de traditionele Indiase methode, maar dan met Nederlandse boter van Klaas de Lange. De koeien van de familie De Lange grazen bij natuurgebied de Weerribben."
 
Ghee Easy is verkrijgbaar in drie smaken: Naturel, Rozemarijn en Indian spice. "We zijn de eerste met een kruidenvariant. We vinden het leuk om wat variatie te bieden. Met deze kruiden kan men net een andere twist aan de maaltijd geven." De horeca-ondernemers worden overigens niet vergeten. De Ghee is namelijk ook verkrijgbaar in een emmer van 2,7 kilo.
 
Voor meer informatie:
 
Andreas Giel
Ghee Easy
Vinkenstraat 135
1013 JP Amsterdam
06 15092620
info@ghee-easy.nl
www.ghee-easy.nl