Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vleeswaren blijven langer vers in hersluitbare verpakking"

St.Hendrick nu landelijk verkrijgbaar

Tholen - De gesneden biologische vleeswaren van St.Hendrick zijn nu landelijk verkrijgbaar via Udea. Na een succesvolle proef bij EkoPlaza is het assortiment onlangs ook uitgebreid naar 18 soorten. De vleeswaren van St.Hendrick zijn verpakt in een consumentvriendelijke hersluitbare verpakking. "Daardoor blijven de producten verser en dus langer lekker", vertelt ontwikkelaar Henk van Oers, die al sinds 1981 actief is als biologische slager.

De pakjes wegen 90 gram en doordat ze iets smaller zijn nemen ze minder ruimte in het schap in. "De vleeswaren zijn verrassend lekker van smaak. Daar draait het bij ons immers om. Ook zijn de producten goed van kleur. En het mooie is dat we het vlees rechtstreeks bij de biologische boeren inkopen. Dit vlees verwerken we vervolgens zeer economisch en zonder verlies."


Henk van Oers.

Gecertificeerd glutenvrij

Producent Deli Harmony speelt met dit consumentenmerk ook in op de groeiende vraag naar glutenvrije producten. Want: bovenop dit alles zijn de St.Hendrick-producten gecertificeerd glutenvrij. "Dit was voor mij essentieel in de ontwikkeling van dit merk. Ook mensen met Coeliakie moeten met een gerust hart kunnen genieten van lekkere biologische vleeswaren", vertelt Henk.Hij zal aanstaand weekend de producten van St.Hendrick op de Glutenvrije Warenmarkt in Veldhoven zal presenteren. "We staan vaker op dergelijke markten, omdat we het rechtstreekse contact met consumenten erg belangrijk vinden. Het is heel mooi om te zien hoe een kindje met Coeliakie zonder zorgen geniet van een stukje worst", aldus Henk.

Voor meer informatie:

Henk van Oers
St Hendrick
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
info@sthendrick.nl
www.sthendrick.nl