Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bioweb.nl en Fruitparadijs Lauwershof steunen Serious Request-actie

Biologische Santana-appel voor 3FM DJ's?

Een appel is het eerste wat de 3FM DJ's weer mogen eten na hun zesdaagse avontuur in het Glazen Huis. Na zo'n periode van afzien is een smaakvol appeltje zeker verdiend, wat dachten de DJ's van een smakelijk Santana appel uit de boomgaard van Lauwershof om hun tanden in te zetten op 24 december? Bioweb nodigt de 3FM'ers graag uit om hun Lauwershof appel te bestellen via Bioweb.nl; bezorging is uiteraard aan (het Glazen) Huis!

Een appeltje tegen de diarree

Bioweb.nl en Fruitparadijs Lauwershof zetten een lokale appel in tegen een mondiaal probleem! Van de opbrengst van elke kilo Lauwershof Santana appelen gaat 2 euro naar de Serious Request actie van 3FM. De appelen worden verkocht via de webwinkel Bioweb.nl, Natuurwinkel Gezond Gemak in Workum en via de Bioweb marktkraam in Drachten, Techum, Leeuwarden en Frederiksoord. Dit jaar wordt speciale aandacht gevraagd voor de kindersterfte ten gevolge van diarree. Voor deze actie wordt een serious appeltje ingezet! De Santana is een hypoallergene appel, dat wil zeggen dat ook mensen met een milde appelallergie deze appel kunnen eten.


Fruitparadijs Lauwershof

De teler van deze smakelijke Santana appel is Marja. Sinds 1999 teelt zij op biologische wijze fruit in de boomgaard in Engwierum, in het Lauwersmeergebied. Appelen zijn niet het enige product dat Marja teelt: rode bessen, kersen, pruimen, peren en nog veel meer smakelijk fruit maakt Lauwershof tot een waar fruitparadijs. Het fruit uit de boomgaard wordt verkocht aan huis en een deel wordt via de webwinkel Bioweb afgezet.

Voor meer informatie en verkooppunten zie ook www.bioweb.nl of neem contact op met Marieke Engwerda.
Publicatiedatum: