'Nieuw' ouderwets alternatief voor plastic folie en –zakjes

Bijenwas als voedselverpakking met de herbruikbare Bee's wrap

Verpak brood, kaas, groenten en ander voedsel of dek er een kom mee af! Met de herbruikbare, natuurlijke Bee's wrap heb je geen plastic folie of plastic zakjes meer nodig. Je gebruikt de warmte van je handen om de Bee's wrap in model te vormen. De Bee's wrap koelt binnen een paar seconden af en blijft dan gesloten. Je kunt er zelfs voedsel mee invriezen.


Bee's wrap materiaal

Bee's wrap is gemaakt van biologisch katoenen muslin oftewel neteldoek, bijenwas, jojobaolie en boomhars. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een vormbare voedselwrap en de bijenwas en jojobaolie hebben antibacteriële eigenschappen waardoor je voedsel langer vers blijft en je de wrap steeds opnieuw kunt gebruiken. Na gebruik maak je 'm schoon met een nat doekje met koud water, eventueel met wat milde zeep.

De Bee's wrap is er in vier maten waarbij de grootste maat zelfs geschikt is om een grote schaal af te dekken of een brood in te vriezen bijvoorbeeld.

Voor meer informatie: www.greenjump.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.