JPpuurvlees opent 3 december in Nunspeet

In april 2011 is Jaap van der Plas, als vierde generatie uit een slagersfamilie, begonnen met de verkoop van biologisch vlees onder de naam JPpuurvlees. Op 3 december open Jaap de deuren van zijn winkel aan de Stationslaan 39 in Nunspeet. Klanten kunnen via de website bestellen en hun bestelling afhalen in Nunspeet of bij hen thuis laten bezorgen.

"Dierenwelzijn en de kwaliteit van het vlees hebben mij doen besluiten biologisch rundvlees, biologisch varkensvlees, biologisch kalfsvlees, biologisch lamsvlees en biologische kip te gaan verkopen", zo licht Jaap op zijn website toe.Het rundvlees is afkomstig van Limousin koeien uit de biologische veehouderij. Op dit moment betrekt Jaap het rund-, lams- en varkensvlees uit de Belgische Ardennen of bij www.topquisine.nl. Kip komt bij Sjoerd Kok uit Lelystad vandaan, en het Kalfsvlees komt bij Eco Fields vandaan. Dit geldt ook voor de biologische snacks.

Kijk voor meer informatie op www.jppuurvlees.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.