Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tons Mosterd doneert 470 euro aan boodschappen aan Voedselbank

Tons Mosterd & Heerlijkheden doneert boodschappen ter waarde van €479,14 aan Voedselbank Goed Ontmoet. De levensmiddelen zijn verzameld tijdens vier minuten gratis winkelen bij de Jumbo in Roosendaal

Donderdag 21 november winkelde TonS Mosterd voor de tweede keer gratis bij Jumbo Supermarkten. Ditmaal gaat de opbrengst van de actie naar Voedselbank Goed Ontmoet. De gratis winkelactie leverde een opbrengst op van ruim 470 euro. Tijdens het winkelen zijn in recordtempo diverse levensmiddelen verzameld voor de Voedselbank. "Een erg bijzondere actie", aldus Wim van Overveld, coördinator Stichting Goed Ontmoet. "Een dergelijke actie heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Wij zijn hier erg blij mee", aldus Wim.

Onlangs winkelde TonS Mosterd al gratis voor de Voedselbank in Walcheren. Toen is er een bedrag opgehaald van €364,66. Donderdag 21 november is hier dus een bedrag van €479,14 aan toegevoegd. In totaal heeft TonS, middels de gratis winkelen actie, een bedrag van €843,80 gedoneerd aan de Voedselbank.

De boodschappenactie is gehouden bij de Jumbo aan de Beethovenlaan te Roosendaal. De actie komt voort uit een eerdere veiling van Serious Request. TonS Mosterd verkreeg twee minuten gratis winkelen door als hoogste te bieden op het veilingitem. Jumbo Supermarkten besloot eerder dit jaar de twee minuten winkelen te verdubbelen naar vier minuten.

Voor meer informatie: www.tonsmosterd.com

Publicatiedatum: