Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: lipbalsem van Cattier-Paris met biologische olijfolie en mango

Cattier-Paris introduceert een heerlijke lipbalsem met biologische olijfolie en wilde mango. Deze ultravoedende herstellende lipbalsem op oliebasis beschermt de lippen tegen beschadiging en uitdroging en maakt ze bijzonder zacht. Een heerlijke natuurlijke verzorging voor de lippen met een romige structuur en een lichte vanillesmaak. De ingrediënten zijn biologisch geteeld en de verpakking is biologisch afbreekbaar.

Bijzondere ingrediënten

Ook voor dit product selecteerde Cattier-Paris de beste natuurlijke ingrediënten: Biologische olijfolie verzorgt de lippen en werkt als antioxidant. Plantaardige wilde-mango-boter verzacht, beschermt en hydrateert de lippen langdurig. Sheabutter voedt en herstelt de lippen en voorkomt uitdroging. Squalaan van olijfolie maakt de lippen soepel en zacht. Biologische jojobaolie verzacht, herstelt en beschermt.


Eco-friendly natuurlijk plastic

De verpakking van Cattier-Paris lipbalsem is gemaakt van duurzaam verbouwde plantaardige grondstoffen en is volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Een 'plastic' afkomstig van plantensuiker zonder ftalaten en bisfenol A. Gebruik van dit verpakkingsmateriaal vermindert de uitstoot van broeikasgassen tot 75%.

Verkrijgbaarheid en adviesprijzen

Cattier-Paris lipbalsem is vanaf nu verkrijgbaar bij de winkels van Gezond & Wel, bij Dio-drogisten die werken met het Madelief-concept en bij diverse zelfstandige natuurvoedingswinkels en reformdrogisterijen. Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel op www.cattier-paris.nl.

Adviesprijs Cattier-Paris lipbalsem, 4,99 euro. Kijk voor meer informatie op www.cattier-paris.nl.
Publicatiedatum: