Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische slagerij De Groene Weg Eindhoven volledig vernieuwd

De Groene Weg Eindhoven wordt volledig vernieuwd. Slager Ton Voets: "We gaan mee met de tijd en willen de klant nog meer winkelgemak- en plezier bieden." De slagerij is in week 48 gesloten. Vanaf maandag 2 december opent De Groene Weg Eindhoven weer haar deuren voor publiek.

Moderne winkel met ambachtelijk karakter

De vernieuwde biologische slagerij De Groene Weg Eindhoven opent op maandag 2 december weer haar deuren. Wat de klant te zien krijgt is een modern winkelconcept waarin de lekkerste biologische specialiteiten, ambachtelijke bereiding, passie voor eten en persoonlijke service centraal staan. En om dit te vieren krijgen klanten bij besteding vanaf 20 euro een fles lekkere biologische wijn.

Smakelijke kennismaking

Slager Ton Voets: "We besteden veel aandacht aan smakelijk en feestelijke producten die we zelf in de winkel maken. Wij helpen de klant graag een handje op weg voor de feestdagen." Er worden de komende weken diverse proeverijen georganiseerd om iedereen kennis te laten maken met de specialiteiten van De Groene Weg Eindhoven. "Met een assortiment boordevol unieke specialiteiten, verrassende producten en op maat gemaakte lekkernijen kan de klant alle kanten op. Daarnaast is ook de legendarisch bourgondische ovensteen, de zogenoemde Smulsteen, verkrijgbaar bij De Groene Weg Eindhoven."

De Groene Weg slagerijen

De Groene Weg Eindhoven is het eerste filiaal van De Groene Weg. De Groene Weg richt zich op het verder uitbouwen van de formule en de uitgangspunten ervan te bewaken.

De biologisch ambachtelijke slagers van de 13 De Groene Weg slagerijen maken zich iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees. De Groene Weg slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De gehele keten is in eigen regie, vanaf de biologische boerderijen die de dieren exclusief aan De Groene Weg leveren tot aan de winkel.

Voor meer informatie: www.degroeneweg.nl
Publicatiedatum: