Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische slager Bas Derksen:

"2 sterren prachtig compliment voor ons team"

Tholen - Slager Bas Derksen van biologische slagerij De Groene Weg Nijmegen is dinsdag 19 november met 2 sterren onderscheiden tijdens de 'Slager met Ster'-verkiezing. "In het juryrapport spreekt men onder meer over een prettige sfeer en vriendelijke mensen. Ik vind dit een prachtig compliment voor ons team. Het belangrijkste is immers dat klanten het prettig moeten vinden om naar onze slagerij te komen", reageert Bas Derksen.
 
Hij geeft aan dat het een superavond was en dat het voorafgaand aan de uitreiking heel spannend was. "De hele verkiezing duurde een paar maanden, waarin iedereen binnen de slagerij echt op scherp stond. Dinsdagavond was de ontlading dan ook groot."
 

Het team van De Groene Weg Nijmegen.

De slagerij is beoordeeld door een vakjury, ondernemersjury, retailjury en er is een uitgebreide klantenenquete gehouden. "Na de uitreiking hebben we alle juryrapporten in ontvangst mogen nemen. Daarin staan ook alle antwoorden uit de klantenenquete. Hierin worden veel positieve aspecten genoemd, maar er staan uiteraard ook wat kritische noten in. Dit alles is erg leerzaam. Als ondernemer word je zelf steeds minder consument. Nu merk je echt dat ook de kleine dingen die je doet erg gewaardeerd worden."

Meten aan gangbare slagers

De Groene Weg Nijmegen is één van de veertien slagers (biologisch en regulier) die bekroond is met 2 sterren. "Dat is ook het mooie aan deze verkiezing, dat we ons kunnen meten aan gangbare slagers. Tussen de andere slagerijen met 2 sterren zitten ook diverse bekenden en ook zeker een aantal waar ik tegenop kijk. Dat maakt het extra mooi dat wij nu tot die groep behoren."
 
De Groene Weg Nijmegen is overigens niet de enige biologische slager die onderscheiden is tijdens de verkiezing. Zo sleepten De Groene Weg-vestigingen Deventer, Rotterdam en Groningen 1 ster in de wacht.
 

Klanten betrekken bij slagerij

Bas heeft de afgelopen tijd het nodige gedaan om de klanten bij de slagerij te betrekken. Zo was de open dag van de slagerij, waarbij de klanten een kijkje in de keuken konden nemen, een groot succes. "En we zijn een tijdje terug met een groep klanten op bezoek geweest bij bio-boerderij Schuttershof in Well. Ze vonden het prachtig om te zien. De biologische boerderij heeft natuurlijk ook een hoog 'aaibaarheidsgehalte'. Dergelijke initiatieven worden echt gewaardeerd. Dit zorgt voor een stuk transparantie."
 
Voor meer informatie:
 
Bas Derksen
De Groene Weg Nijmegen
Groeneweg 189
6531 HE Nijmegen
024 3555060
[email protected]
www.degroeneweg.nl