Reportage in Altijd Wat op NCRV

De zin en onzin van superfoods

In de aflevering van 29 oktober van Altijd Wat zat een reportage over de zin en onzin van superfoods. Hierin komt onder andere hoogleraar Voeding en Farmacologie Renger Witkamp aan het woord. Ook wordt een moeder gevolgd die vaste klant is in de natuurvoedingswinkel, alwaar zij eenvoudig superfoods kan aanschaffen.

Superfoods zijn exotische producten met extreem hoge voedingswaarden. De inca- en gojibessen, hennepzaden, spirulina, tarwegras en chiazaden vliegen de natuurvoedingswinkels uit. Aanhangers zeggen zich supergezond te voelen, minder ziek te zijn en ze hopen langer te leven.

Klik hier om de uitzending te bekijken.Altijd Wat 2 is een reportageprogramma met verrassende verhalen, opvallende infographics en bijzondere gesprekken. Altijd Wat gaat in tegen de waan van de dag, legt verbanden en geeft een andere kijk op ontwikkelingen in de samenleving.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.