Nieuw: Superfood specials bij Yoghurt Barn

Naast de originele Yoghurt Specials lanceert Yoghurt Barn nu voor een 'winterboost' de Superfood Specials. Natuurlijk 100% Loei Lekker en nu nog gezonder. Bomvol vitaminen, mineralen en allerlei andere gezonde voordelen om goed de winter door te komen. Je kunt komen genieten van de Choco Caramba, Chia Champion en Fig Fantastic met verschillende soorten biologische yoghurt. Voor wie niet tegen koeienmelk kan of een voorkeur heeft voor plantaardige voeding, is er ook soja-yoghurt. Kortom: voor ieder wat wils.De Superfood Specials (de superfoods zijn zoals alles toppings niet biologisch) vervangen de populaire Zomer Specials en worden, naast de vaste Yoghurt Specials als Merry Berry en Brownie Bango, ook bij de High Tea en Brunch geserveerd. Daarnaast biedt Yoghurt Barn in Utrecht en Amsterdam ook zelf samen te stellen yoghurts, echte kwaliteitskoffie, 'slowtea' en verschillende soorten smoothies.
 


Voor de nieuwe Superfood Specials kun je terecht bij de Yoghurt Barn in Amsterdam, 1e van Helststraat 80 (de Pijp) en in Utrecht, Vinkenburgstraat 15 (de Neude).
 


Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.