Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inspirerende RawSuperfood recepten en tips

Nieuw: TerraSana RawSuperfood brochure

Veel consumenten ontdekken de wereld van RawSuperfood en vragen zich af, hoe het is te integreren in het dagelijks voedingspatroon. TerraSana Organic RawSuperFood Specialties introduceert daarom een prachtige RawSuperfood brochure met inspirerende recepten en tips. Deze zijn door winkeliers gratis te bestellen.

Superfood Smoothies maken?

Heerlijke smoothie recepten met Superfoods passeren de revue zoals de 'Total Green Smoothie', 'Three of Life', 'Powerdrink' met tarwegraspoeder, 'bessendroom' met moerbeien, incabessen, hennep proteine poeder & chiazaad en 'maca-chocolade shake' met macapoeder, cacaopoeder en amandelpasta. Echt het proberen waard.

Leuke weetjes, tips en tricks!

Bij elk product kort verwezen naar de geschiedenis, smaak, voedingsclaims en toepassing. Zo zijn bijvoorbeeld moerbeien, incabessen en gojibessen heerlijk zo uit het handje te eten en chia- en hennepzaden lekker door de muesli of yoghurt.


Gratis brochure bestellen? En sneakpreview bekijken?

De brochures zijn gratis per 50 stuks te bestellen, een sneakpreview is hier te vinden en heb je de brochure in huis? Dan is dat middels deze raamposter kenbaar te maken aan de consument.

Voor in de agenda: bij RTL4me

Verder is TerraSana woensdag 30 oktober te gast bij het populaire TV programma RTL4me. Samen met presentatrice Chimène van Oosterhout en Almar Fernhout van De Betere Wereld gaat Trudy Pannekeet van TerraSana daar heerlijke smoothies met superfoods maken zoals een 'love-shake' met gojibessen en 'bodypower' met henneppoeder. Benieuwd welke smoothie je met chiazaad kan maken? Kijk dan aanstaande woensdag naar RTL4me om 16:30 uur op RTL4.

Kijk voor meer informatie op: www.terrasana.nl/superfood of www.rtl.nl/4me, Facebook of twitter.
Publicatiedatum: