Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

onoff spices! wint 'Best Entrepeneur'-award in Bangkok

Tijdens het jaarlijks terugkerende NTCC/Beluthai Award Presentation Gala in Bangkok werd onoff spices! als jonge onderneming aangemoedigd en onderscheiden met een award voor 'Best Entrepreneur'. Onno Stienen, eigenaar van onoff spices! ontving de award uit handen van de Nederlandse ambassadeur in Thailand, de heer Joan A. Boer.

Het NTCC/Beluthai Award Presentation Gala is een belangrijk event voor het Benelux-Thai bedrijfsleven. Ieder jaar worden een aantal NTCC (Nederlands Thai kamer van Koophandel) leden geƫerd voor de manier waarop ze uitblinken in het bedrijfsleven en voor hun bijdrage aan de Thaise samenleving.

Gedurende het vijftiende galadiner, waar meer dan 500 Thaise en Nederlandse ondernemers aanwezig waren, werd onoff spices! als jonge onderneming aangemoedigd en onderscheiden met een award voor 'Best Entrepeneur'. Onno Stienen, eigenaar van onoff spices! ontving de award uit handen van de Nederlandse ambassadeur in Thailand, de heer Joan A. Boer."Deze award is een beloning voor een jaar hard werken, een jaar vol groei en productontwikkeling", zegt Onno Stienen. In 2011 introduceerde Marqt, een nieuw supermarkt concept voor dagelijks duurzame boodschappen, de kruiden pasta's van onoff spices! op de Nederlandse markt. "Nu, in 2013, is het assortiment uitgebreid met vier soorten sambal en verschillende dip sausen en hebben we met onoff spices! een marktaandeel van 70% op de Nederlandse biologische markt kunnen realiseren", vervolgt Onno. "Naast Marqt worden de producten van onoff spices! nu ook verkocht bij EkoPlaza en kan de kleinere winkelier de producten aanschaffen via De Nieuwe Band."

Het juryrapport van de NTTC ging nadrukkelijk in op de passie voor de Thaise keuken van Onno Stienen, de passie die de oorsprong van onoff spices! is. De NTCC moedigt onoff spices! aan om volgende jaar internationaal te groeien. Een uitdaging die onoff spices! graag aangaat.

Voor meer informatie: www.onoffspices.nl
Publicatiedatum: