Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gezamenlijke actie SoloBioMooi en 2Food

SoloBioMooi.nl en 2Food lanceren een gezamenlijke actie: bij elke bestelling (van 55 euro of meer) op SoloBioMooi.nl krijgt de klant een 4-pack Bionade cadeau met de smaken vlierbessen, gember-orange, kruiden en lychee. Het pakketje wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd.
 


SoloBioMooi is een webwinkel met biologische huidverzorging en superfood. Pieter Hofland en Ingrid Lijffijt, oprichters van SoloBioMooi, verklaren: "We zijn erg blij met de samenwerking met 2Food. De Bionade-actie is de eerste van een serie gezamenlijke acties om zowel biologische producten (in dit geval biologische dranken) én biologische huidverzorging onder de aandacht van een breed publiek te brengen."
 
2Food is de distributeur van onder andere Bionade. Tony Wim van Eijden is oprichter van 2Food: "Ook ik ben erg enthousiast over deze samenwerking. En hoewel deze actie pas loopt zijn we nu alweer bezig met het volgende project. We zijn gezamenlijk de mogelijkheden aan het het bestuderen een volledig nieuw product op de Nederlandse markt te brengen. Een product dat precies tussen food en cosmetica in zit. We werken hard aan de voorbereidingen en begin volgend jaar vind de lancering plaats."

De Bionade-actie is van start gegaan op 17 oktober 2013 en op=op.
 
Voor meer informatie: Pieter Hofland, 06 28803369, [email protected] en deze website.
Publicatiedatum: