European Bioplastics Conference 2013: 10 en 11 december

De huidige trends, nieuwe materialen en ervaringen uit andere regio's van de wereld worden op 10 en 11 december 2013 gepresenteerd op de 'European Bioplastics Coference'. Deze zal gehouden worden in het InterContinental Hotel in Berlijn.

In meer dan 25 presentaties zullen bedrijven, wetenschappers en politici op de volgende onderwerpen ingaan: 'Biokunststofmaterialen', 'Bioplastics in de auto-industrie', 'merkartikelen en bioplastics' en recycling en terugwinningopties'. Ook worden de jaarlijkse actuele martkgegevens gepresenteerd door European Bioplastics.Ook in 2013 zal Bioplastics Magazine weer zijn 'Annual Global Bioplastics Award' uitreiken op de conferentie. Kandidaten kunnen zich aanmelden met producten, diensten of ontwikkelingen. De achtste European Bioplastic Conference wordt aangevuld met een producttentoonstelling.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.