De meeste reclamemakers laten ons graag geloven dat pastasaus is uitgevonden in Italië. Camilio's bewijst het tegendeel. Het verhaal van de metamorfose van een jampotje uit de koelkast tot een zeshoekig en professioneel product in de webshop van Camilio’s en de schappen van exclusieve winkels.
Het is medio 2012 als Camiel Wieme van Camilio's besluit om zijn droom leven in te blazen. Iedereen laten genieten van zijn met aandacht en liefde gemaakte pastasaus. Uit positief telefonisch contact met De Kleinste Soepfabriek van Nederland volgt een bezoek en een proef met het maken van de eerste potjes. Het resultaat is uitstekend.
Langzaam gaat de trein rijden. De eerste honderd potjes voor verspreiding worden in april 2013 geproduceerd. Enthousiast laat Wieme het publiek zijn saus proeven op de open dag van de Kleinste Soepfabriek in juni. Dit resulteert in het eerste verkooppunt: een boerderijwinkel met een vaste klant, die wekelijks een potje Camilio’s koopt. De stimulans voor Wieme om door te gaan.
Met een grote vervolgproductie en de opening van de webwinkel is Camilio's klaar om Nederland te veroveren. Prijs per pot Camilio's: 6 euro exclusief verzendkosten. Bij bestelling van zes potjes is verzending gratis.
"Alle ingrediënten die we gebruiken zijn 100% biologisch. Camilio's is nog niet Skal-gecertificeerd, puur vanwege de investering, die nu nog te vroeg is. De goedkeuring zelf zal weinig moeite kosten, omdat de Kleinste Soepfabriek al gecertificeerd is", zo licht Camiel Wieme toe.
Voor meer informatie: www.camilios.nl
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Als we stoppen met gifgebruik en kunstmest, dan zal er veel goeds gebeuren voor de boeren"
- "Basilicumolie, waar het allemaal mee begon, is nog altijd ons meest populaire product"
- QR-code neemt consument bij de hand in de wereld van specerijen
- PAN Nederland constateert meer bestrijdingsmiddelen in tuinplanten
- Demoveldbijeenkomsten robuuste aardappelrassen: 4, 11 en 20 juli
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 QR-code neemt consument bij de hand in de wereld van specerijen
- 2022-07-01 "Basilicumolie, waar het allemaal mee begon, is nog altijd ons meest populaire product"
- 2022-06-23 Oekraïense bio-sector verkeert in zeer zwaar weer
- 2022-06-22 Nieuw: Vegan chocoladefudge en dropfudge
- 2022-06-15 Nieuwe popcornvariant Moonpop: Salted Caramel
- 2022-06-14 Dadel treats nieuwkomer in tussendoortjesschap
- 2022-06-14 Heerlijkheid Mariënwaerdt nieuw bij online bio-groothandel Amanvida
- 2022-06-13 Afrika herontdekt eigen graan
- 2022-06-02 Duitse eiwitrepen nu bij Albert Heijn
- 2022-05-31 Nieuw: Saltsidis biologsiche Cretan Gold Olijfolie extra vierge
- 2022-05-31 Dominique klom op van inpakker tot teamleider: "Ik was toe aan een uitdaging"
- 2022-05-25 Clearspring voegt trio biologische tahini's toe aan aanbod
- 2022-05-25 Nieuw: Salterra biologische Dukkah met zeewier
- 2022-05-18 Nieuw van Beltane: Biomix Bloemkool Ovenschotel
- 2022-05-17 Nieuw: 9x Gebrand bamboezout & zwarte knoflook
- 2022-05-11 Nieuw: Fiordifrutta Granaatappel, Aloë en Hibiscus
- 2022-05-06 "Laag gehalte insectenmeel stimuleert mensen om het eens uit te proberen"
- 2022-05-03 Binnenkort bij Amanvida: Goldate - biologische dadelproducten uit Dubai
- 2022-04-28 Zeilend vrachtschip Tres Hombres lost bio-cacao in Amsterdam
- 2022-04-26 Uitgekeken op snacks ontwikkelde Marco een biologische bananenreep