
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Nieuw: biologische BBQ-pakketten
- Studenten en dierenartsen verdiepen zich in biologische diervoeding
- Satellietbeelden ingezet om biologische katoenvelden op te sporen
- "Omstandigheden niet optimaal door koud voorjaar en minder natuurlijke bestuivers"
- Eerste stappen gezet naar alternatieve behandeling van wormproblematiek bij bio-leghennen
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Pastasaus uit eigen keuken vindt zijn weg naar de consument
Het is medio 2012 als Camiel Wieme van Camilio's besluit om zijn droom leven in te blazen. Iedereen laten genieten van zijn met aandacht en liefde gemaakte pastasaus. Uit positief telefonisch contact met De Kleinste Soepfabriek van Nederland volgt een bezoek en een proef met het maken van de eerste potjes. Het resultaat is uitstekend.
Langzaam gaat de trein rijden. De eerste honderd potjes voor verspreiding worden in april 2013 geproduceerd. Enthousiast laat Wieme het publiek zijn saus proeven op de open dag van de Kleinste Soepfabriek in juni. Dit resulteert in het eerste verkooppunt: een boerderijwinkel met een vaste klant, die wekelijks een potje Camilio’s koopt. De stimulans voor Wieme om door te gaan.
Met een grote vervolgproductie en de opening van de webwinkel is Camilio's klaar om Nederland te veroveren. Prijs per pot Camilio's: 6 euro exclusief verzendkosten. Bij bestelling van zes potjes is verzending gratis.
"Alle ingrediënten die we gebruiken zijn 100% biologisch. Camilio's is nog niet Skal-gecertificeerd, puur vanwege de investering, die nu nog te vroeg is. De goedkeuring zelf zal weinig moeite kosten, omdat de Kleinste Soepfabriek al gecertificeerd is", zo licht Camiel Wieme toe.
Voor meer informatie: www.camilios.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-08 Kenari noten klaar voor entree op de Europese markt
- 2023-06-08 Bas Boer Noten bestaat 49 jaar en breidt uit
- 2023-06-05 Nieuw: chips gemaakt van met biologisch zeewier bemeste zilte aardappels
- 2023-05-30 Waitrose lanceert eerste eigen merk Fairtrade biologische kokosolie in het Verenigd Koninkrijk
- 2023-05-26 Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'
- 2023-05-24 Brits chocolademerk maakt comeback op de Europese markt
- 2023-05-19 Biologische teelt in crisis, maar consumptie richt zich wel op milieuvriendelijke alternatieven
- 2023-05-09 Demeter-honing maakt rentree op Nederlandse markt
- 2023-05-09 EU en Tradin Organic stimuleren regeneratieve biologische cacaoproductie in Sierra Leone
- 2023-05-04 Nieuwe biologische soepen in wereldse smaken
- 2023-04-20 Zeilschip de Tres Hombres levert 12 ton biologische Trinitario cacaobonen af in Amsterdam
- 2023-04-13 Alnatura nieuw in de Nederlandse winkelschappen
- 2023-04-05 Paastrends: Halve eitjes en paaseitabletten
- 2023-03-31 Nieuw: hagelslag voor in het zelftapsysteem
- 2023-03-29 Fairtrade bio-chocolademerk in nieuw jasje en nu ook Praliné blocs
- 2023-03-24 "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- 2023-03-23 "Het verhaal van onze familie is verweven met deze pastafabriek"
- 2023-03-22 Nieuwe Less Sugar chocoladepasta's nu verkrijgbaar
- 2023-03-20 "Eigenlijk draait meesterschap om passie en liefde voor het product en hoe dat tot stand komt"
- 2023-03-16 "De nieuwe bananenbroodmixen passen heel goed bij de doelgroep"