Pastasaus uit eigen keuken vindt zijn weg naar de consument
Het is medio 2012 als Camiel Wieme van Camilio's besluit om zijn droom leven in te blazen. Iedereen laten genieten van zijn met aandacht en liefde gemaakte pastasaus. Uit positief telefonisch contact met De Kleinste Soepfabriek van Nederland volgt een bezoek en een proef met het maken van de eerste potjes. Het resultaat is uitstekend.
Langzaam gaat de trein rijden. De eerste honderd potjes voor verspreiding worden in april 2013 geproduceerd. Enthousiast laat Wieme het publiek zijn saus proeven op de open dag van de Kleinste Soepfabriek in juni. Dit resulteert in het eerste verkooppunt: een boerderijwinkel met een vaste klant, die wekelijks een potje Camilio’s koopt. De stimulans voor Wieme om door te gaan.
Met een grote vervolgproductie en de opening van de webwinkel is Camilio's klaar om Nederland te veroveren. Prijs per pot Camilio's: 6 euro exclusief verzendkosten. Bij bestelling van zes potjes is verzending gratis.
"Alle ingrediënten die we gebruiken zijn 100% biologisch. Camilio's is nog niet Skal-gecertificeerd, puur vanwege de investering, die nu nog te vroeg is. De goedkeuring zelf zal weinig moeite kosten, omdat de Kleinste Soepfabriek al gecertificeerd is", zo licht Camiel Wieme toe.
Voor meer informatie: www.camilios.nl