Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische groenten-fruitreep voor kinderen en volwassenen

Maak kennis met Go!GreenKids

Go!GreenKids is Nederlands eerste, 100% biologische, fruit-­noten reep met verborgen groenten. De reep bevat broccoli, boerenkool, spinazie, rode bieten én superfood spirulina dat rijk is aan B-vitaminen en ijzer.

De repen smaken erg fruitig door de biologische frambozen, bramen en banaan. Moeilijke eters uit het testpanel geloven nog steeds niet dat er groenten in zitten.

Een reep weegt 45 gram en de adviesverkoopprijs is 1,99 euro.


Voordelen

Gluten- & lactosevrij
Gezoet met Kokospalmsuiker
Met 4 soorten groenten
SKAL-gecertificeerd
Verantwoord tussendoortje
Ook voor volwassenen

Wat zit er in een Go!GreenKids-reep?

Go!GreenKids is verkrijgbaar in twee smaken: Happy Berries en Smart Banana. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch.

Ingrediënten Happy Berries reep: dadels, cashewnoten, kokospalmsuiker, broccoli, boerenkool, spinazie, rode bieten, spirulina, frambozen en bramen.

Ingrediënten Smart Banana reep: dadels, cashewnoten, kokospalmsuiker, broccoli, boerenkool, spinazie, rode bieten, spirulina, banaan.

Go!GreenKids bevat geen: glucose-­‐frucosestroop, gluten, tarwe, zuivel, soja, mais, pinda's.

De Kids

Go!GreenKids draait om drie karakters: Brocco, Beety en Charlie. De drie kids hebben een maatschappelijke missie: kinderen bewust maken van de Go!Green levensstijl.

Brocco is een skateboarder die zoveel broccoli heeft gegeten dat zijn haar er groen van is geworden. Brocco vertelt kinderen dat de bomen de longen van onze aarde zijn. Bomen maken net als andere groene planten zuurstof die wij inademen. Zonder bomen is er geen zuurstof. En zonder zuurstof is er geen leven. Daarom moeten we zuinig zijn op de tropische regenwouden.

Beety is een beat boy (break dancer) die gek is op bietjes. Beety wil kinderen meer bewust maken van het belang van een schone wateren. Er worden allerlei stoffen in de zee en rivieren geloosd. Vooral het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen is funest voor onze waterkwaliteit. Kies daarom voor biologisch, daar mogen geen chemische gewasbeschermingsmiddelen worden gebruikt.


Brocco, Beety en Charlie.

Charlie is een knappe dame die touwtje springen weer hip wil maken onder kinderen. Ze houdt van alle soorten groenten en verbouwt deze in haar eigen tuin. Charlie legt uit hoe eenvoudig het is om je eigen moestuin te beginnen. Dat kan al op een klein stukje grond, maar ook op je balkon.

Go!GreenKids is 100% Nederlands

Tessa van der Steen -­orthomoleculair therapeut­‐ ontwikkelde in 2012 haar eerste product: Go!Greenbar. Een verantwoorde reep met super foods als raw cacao, kokos, gojibessen, spirulina, maca en groene thee.

Tessa: "Dagelijks adviseer ik mensen over gezonde voeding en lifestyle in mijn praktijk in Amsterdam. Nergens, zelfs niet in natuurvoedingswinkels, kon ik een gezonde reep voor tussendoor vinden die geen suiker, gluten, lactose of andere allergene stoffen bevatte. Dat was het moment waarop ik besloot het zelf te gaan doen."

De Go!Greenbar en Go!GreenKids repen zijn momenteel verkrijgbaar bij sportcentra, healthy lunchrooms, rawfood winkels, juice bars en via de website www.gogreenbar.nl en www.gogreenkids.nl.

Regelmatig komen er verkooppunten bij. Voor meer informatie mail naar: [email protected] of ga naar de website.

Kijk voor meer informatie op www.gogreenkids.nl/kids.
Publicatiedatum: