Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische honingtoppings van de Traay

Nieuw bij de Traay zijn de honingtoppings: de 'finishing touch' en een echte smaakmaker over yoghurt, ijs, pannenkoeken, fruit, gebak, smoothie, als dressing of als marinade. Honing harmonieert goed met de toegevoegde ingrediënten en haalt het beste uit een smaak naar boven.

De honingtoppings zijn te verkrijgen in de volgende varianten:

Chocolade & Munt
Honing met maar liefst 5% biologische cacao en etherische oliën van munt voor een verleidelijk frisse smaak. Superlekker over ijs, fruit & pannenkoeken.

Koffie & Amandel

De robuuste en nootachtige smaak komt door de heerlijke melange van honing, natuurlijke amandelaroma en natuurlijke koffie-extracten. Ook lekker als zoetmaker in de koffie, over ijs en gebak.Cranberry & Vanille
Het biologische cranberrysap en de vanille-extracten zorgen samen met de honing voor een intens fruitig aroma. Het toegevoegde cranberryfruit is niet verhit, waardoor de kleur en pure smaak van het oorspronkelijke product behouden blijft. Heerlijk over ijs, in een dressing of marinade.

Abrikoos & Gember
Een mooi samenspel van honing met natuurlijke abrikozenaroma, stukjes abrikoos en etherische gemberolie. Een frisse en pittige smaaksensatie! Lekker over yoghurt, in een dressing of marinade.
 

Puur natuur - zonder geraffineerde suikers

De producten bevatten geen geraffineerde suiker, maar 100% natuurlijke ingrediënten. Bij de Honing Toppings van de Traay wordt gebruik gemaakt van vloeibare en neutrale honing als zoetstof, een lekker en gezond alternatief voor geraffineerde suiker en andere kunstmatige zoetstoffen.

Voor meer informatie: www.detraay.com
Publicatiedatum: