Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dr.Hauschka Therapeut van het jaar 2013: Ans van der Fels

De Almelose schoonheidsspecialiste Ans van der Fels is benoemd tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar 2013. Zaterdag 29 september, tijdens het jaarlijkse Dr. Hauschka Congres in Driebergen, kreeg zij het beeldje Chapeau! uitgereikt. Ieder jaar is het weer een moeilijke keuze, maar de jury van het natuurzuivere cosmeticamerk verkoos Ans dit jaar unaniem als de gelukkige. Ans is veelzijdig; zij runt niet alleen schoonheidssalon Studio 36 in Almelo maar maakt tevens deel uit van het Dr. Hauschka Demonstratieteam en geeft consumentenworkshops, ook bij evenementen.

"In mijn regio is Dr. Hauschka nog onbekend", zei Ans toen ze zaterdag de bloemen en het Chapeau!-beeldje van accountmanager Monique Drost in ontvangst nam. "Ik wil mijn titel gebruiken om, via mijn salon en het organiseren van workshops, het merk nog meer bekendheid te geven."
 

Natuurzuiver en holistisch

Wat Ans namelijk zo mooi vindt aan de cosmetica van Dr. Hauschka is dat het natuurzuiver is en de producten dus geen chemische, synthetische toevoegingen of geur- en kleurstoffen bevatten. Wat haar ook aanspreekt is de holistische gedachte achter het merk: "Dr. Hauschka werkt niet alleen aan de buitenkant, maar tevens aan de binnenkant. Vooral tijdens de behandelingen, die ik geef in mijn salon, is dat goed zichtbaar. De huid heeft na afloop niet alleen een mooie gloed, maar je ziet het ook aan de ogen van mijn klanten, die stralen dan veel meer. Daarin komt het holistische tot uiting."

Hoofd, hart en handen

In 2007 deed Ans de opleiding voor Dr. Hauschka Therapeut op het hoofdkantoor in Rijswijk. Ze heeft dus al ruim zes jaar ervaring als therapeut en is gespecialiseerd in het geven van diverse Dr. Hauschka-behandelingen. Ook het bijwonen van bijna alle workshops, trainingen en haar inzet als docent bij diverse evenementen heeft de jury mee laten wegen bij de nominatie. Monique Drost, tevens jurylid, zei tijdens de uitreiking: "Ans is een stille kracht. Haar bescheidenheid siert haar. Ze werkt met haar hoofd, met haar hart en met haar handen. Het is haar passie zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de producten en behandelingen van Dr. Hauschka."

Plannen voor 2014

In 2014 zullen de mensen uit de regio Almelo nog het nodige van Ans van der Fels horen. Via haar salon en website www.studio-36.nl houdt ze mensen op de hoogte van haar plannen. Ans: "Kijk, wat iemand ermee doet is zijn of haar eigen keus. Maar als je het merk niet kent, kun je er ook niet voor kiezen." Wat Ans ook mooi vindt aan het merk, is dat je er als mens niet alleen mooier van wordt, maar dat schoonheid ook de wereld kan veranderen. "Zo krijgen de leveranciers van grondstoffen een eerlijke prijs en stimuleert Dr. Hauschka wereldwijd biologisch-dynamische landbouw."

Ook ervaren hoe Ans werkt met haar hoofd, haar hart en haar handen? Studio 36, Oosteres 18, 7607 AN Almelo. Tel: 06 21268586 of mail naar [email protected].

Woon je niet in de buurt van Almelo, maar wil je toch een bijzondere Dr.Hauschka Behandeling ervaren? Contactinformatie van overige Dr.Hauschka Therapeuten in het land vind je op deze pagina.
Publicatiedatum: