Na het succes van 2012 sluit Atelier de Beleving ook in 2013 het teeltseizoen op De Horsterhof af met een eigen varken aan het spit. Dat varken is eind mei als big naar de boerderij gekomen. Het varken heet Rutger. Op het erf komen lange tafels, vuurkorven en een spit. Dit keer laat het atelier zich inspireren door 'Korean Streetfood'. Dat betekent: bo ssäm, oesters, kimchi maar ook gewoon lekkere seizoensgroente en brood. Zo'n varken is groot genoeg om met meer dan 100 man van te eten. De organisatie rekent dus op een flink publiek. Voor kinderen zijn er leuke extra activiteiten. Schrijf je in en vertel het vooral door aan anderen. Voor diegene die geen vlees eten, maar dit event niet willen missen, maken de organisatoren graag extra groente en oesterzwammen klaar. Wel van te voren doorgeven!
Je bent vanaf 17:00 welkom.
Vanaf: 17:30 uur wordt het varken aangesneden.
Wanneer: 5 oktober 2013, 17:00-21:00.
Waar: Boerderij De Horsterhof, Horsterstraat 1 Duiven.
Kosten: 21 euro (inclusief wijn, bier, fris)/kids tot en met 12 jaar gratis.
Deelname: Na overmaking van het inschrijfgeld is de aanmelding definitief.
Info: Gidy, 06 37192664.
Voor meer informatie: www.atelierdebeleving.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-29 Odin zet vol in op hanenvlees
- 2022-06-28 Past het dier nog op ons bord?
- 2022-06-23 Brede belangstelling voor open dag Exterkate Biologische Varkenshouderij
- 2022-06-16 Iedereen aan de krekels en meelwormen
- 2022-06-14 Biologische boeren met Jersey koeien gezocht
- 2022-06-13 Vlaamse minister op bezoek bij BioVar.be
- 2022-06-13 De Groene Weg viert haar 40-jarig jubileum
- 2022-06-03 Natuurlijk gedrag stimuleren in alternatieve huisvesting bevordert welzijn varkens
- 2022-06-03 Biologische salami en gekookte en gerookte ham gepresenteerd tijdens PLMA
- 2022-05-30 Uitbraak Afrikaanse Varkenspest bij biologisch varkensbedrijf in Baden-Württemberg
- 2022-05-25 Nieuwe webshop heeft biologisch vlees in de kuib
- 2022-05-18 Nieuw handboek geeft maatregelen voor diergezondheid en milieu in de biologische varkenshouderij
- 2022-05-17 Maatschap Boerrigter Bio wint Agroscoopbokaal Biologisch
- 2022-05-16 Eerste Belgische varkens geleverd aan De Groene Weg
- 2022-05-11 Tweede Kamer stemt tegen motie over vleestaks
- 2022-04-29 Zo worden stierkalfjes grootgebracht
- 2022-04-19 De Groene Weg in de prijzen met commercial
- 2022-03-31 Kiest u voor gefermenteerd voer voor uw varkens?
- 2022-03-23 "We kunnen het schaarse graan beter aan mensen geven dan aan dieren in de bio-industrie"
- 2022-03-18 Bio-varkenshouders koude vriescel van -40 graden in