Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagd lustrumfeest van Adopteer een Kip en Chicken House

Het feest van Adopteer een Kip en uitgeverij Chicken House op woensdag 18 september was een succes. Op zorgboerderij de Marsen kwamen kinderen met hun ouders mee feestvieren. Er werd volop kip geknuffeld, kippen getekend, eieren gezocht en kippentas-gelopen. En alle kinderen gingen naar huis met een spannend boek van Chicken House. Het feest werd gegeven vanwege het 10-jarig jubileum van Adopteer een Kip en het bekendmaken van de samenwerking met Chicken House.

De kippen op de boerderij hadden al lang niet zoveel aandacht gehad. En dat terwijl ze al volop aan bezoek van mensen in de uitloopt gewend zijn. Ook bleken de kippen volleerde modellen, die graag bleven stilstaan om getekend te worden door de kinderen en de hulpboeren.Adopteer een Kip is speciaal voor het lustrum een bijzondere samenwerking aangegaan. Tot en met 18 oktober ontvangt iedereen die een kip of haan adopteert gratis een spannend jeugdboek naar keuze van uitgeverij Chicken House. Miriam van Bree, projectleider bij Bionext: "Deze boekenserie is avontuurlijk, verrassend en eigenwijs. Net als een biologische kip eigenlijk! De boeken zijn uitgekozen door Barry Cunningham, de ontdekker van Harry Potter. Hij heeft in Engeland uitgeverij Chicken House opgericht en nu worden de boeken ook in het Nederlands vertaald. De eerste leg ligt in de winkels: Klauwhand (10+), Oorlogskinderen (12+) en The Look (14+)."

Iedereen die een kip wil adopteren, kan terecht op de website www.adopteereenkip.nl. Daar is ook een fotoverslag te vinden van het lustrumfeest.
Publicatiedatum: