Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onder andere al verkrijgbaar bij alle EkoPlaza's"

Goede start voor Nuscobio van Brinkers Food

Tholen - Brinkers Food introduceert met trots de nieuwe lijn met biologische chocoladepasta: Nuscobio. Nuscobio is verkrijgbaar in vijf variĆ«teiten: chocolade, hazelnoot chocolade, hazelnoot melk, pure chocolade en witte chocolade. Directeur Danny Schuwer geeft aan dat Brinkers een nieuwe lijn voor de bio-markt wilde ontwikkelen en daarbij al snel uitkwam bij Nusco: "Nusco is ons oudste merk. Deze succesvolle productlijn is al in 1960 geĆÆntroduceerd. Nuscobio is de biologische spin-off van onze Nusco-lijn", vertelt Danny.

Focus op bio-speciaalzaken

Nuscobio is verkrijgbaar in glazen potten van 400 gram. Opvallend is het speelse en kleurrijke golvende label op de potten. Brinkers focust zich met de nieuwe biologische chocoladepastalijn bewust op de bio-speciaalzaken. "Het gaat heel hard. Nuscobio is onder andere al verkrijgbaar bij alle EkoPlaza's."


Beurzen

Net als op de BioFach 2013 zal de Brinkers-stand op Anuga (5-9 oktober in Keulen) volledig in het teken van Nuscobio staan. "Dit doen we in het kader van de grote internationale introductie van het merk. We beginnen in september met de introductie in Duitsland." Danny heeft hoge verwachtingen voor Nuscobio op de Duitse markt. "We hebben tijdens de BioFach heel positieve reacties gekregen, daarom zijn onze verwachtingen hooggespannen."


Het ontwerp van de stand voor Biofach/Anuga.

Een belangrijk kenmerk van Nuscobio is dat de chocoladepasta's niet alleen biologisch maar ook UTZ-gecertificeerd zijn. Brinkers Food werkt voor de cacao samen met vaste importeurs die handelen in UTZ-gecertificeerde grondstoffen. Het UTZ-programma staat voor duurzame landbouw en betere kansen voor de boeren, hun gezinnen en onze planeet. Het programma stelt boeren in staat om betere landbouwmethoden te leren. Ook zorgt het voor een verbetering van de arbeidsomstandigheden en geeft het de boeren de kans om hun kinderen en het milieu beter te behandelen.

Voor meer informatie:

Danny Schuwer
Brinkers Food
Marssteden 58
7547 TD Enschede
053 4282725
[email protected]
www.brinkers.com