Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Twee complete verzorgingssets voor in handbagage of weekendje weg

Nieuw: Cattier-Paris travelsets

Cattier-Paris introduceert twee travelsets met biologisch gecertificeerde producten, voor op reis of als eerste kennismaking met het merk.

Met de nieuwe travelsets van Cattier-Paris is het nog eenvoudiger om op elk moment te genieten van de kracht van pure biologische cosmetica. De sets bevatten kleine flacons van Cattier-Paris gezichtsverzorging, die handig zijn voor op reis of om kennis te maken met het merk. Deze travelsets bieden een complete verzorging voor de huid; een reinigingsproduct, een voedend masker en een hydraterende huidverzorging.

Omdat niet elke huid hetzelfde is, ontwikkelde Cattier-Paris twee verschillende sets; de 'Beauty' travelset, met een reinigende micellaire oplossing, een hydraterende dagcrème en een roze kleimasker en een 'Anti-aging' travelset met een zachte reinigingsmelk, een roze kleimasker en een anti-rimpelverzorging.

De pure ingrediënten zoals biologisch rozen- en korenbloemwater verfrissen na een inspannende dag. Het roze kleimasker laat je te genieten van een moment van ontspanning. Pepermuntolie verfrist en sheabutter voedt de opperhuid. De voedende dagcrème en anti-rimpelverzorging zorgen voor bescherming en verzorging van het gezicht.



Ontdek nu pure biologische cosmetica met de nieuwe Cattier-Paris travelsets.

Adviesprijs Cattier-Paris Beauty travelset – 8,99 euro
Adviesprijs Cattier-Paris Anti-aging travelset – 9,99 euro

De producten van Cattier-Paris zijn te koop bij diverse natuurvoedingswinkels, bij de winkels van Gezond &Wel en bij een selectie van Dio-drogisten die werken met het zogenaamde Madelief concept. Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel op www.cattier-paris.nl.
Publicatiedatum: