Kalfs- en lamsvlees van Eco Fields heeft keurmerk Erkend Streekproduct ontvangen

De biologische kalfs- en lamsvleesproducten van Eco Fields in Wekerom hebben zaterdag 22 juni jongstleden het officiële keurmerk Erkend Streekproduct ontvangen. Dit was een initiatief van stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN). Door dit keurmerk wordt de consument geholpen om betrouwbare streekproducten te herkennen.

De boerderij Eco Fields in Wekerom produceert biologische producten van kalfsvlees. Daarnaast slacht en verwerkt het bedrijf ook de lammeren van het Veluws heideschaap. Aan beide producten is het keurmerk Erkend Streekproduct toegekend. Wethouder De Weert van gemeente Ede heeft het keurmerk uitgereikt.Deze uitreiking viel samen met de open dag 'Lekker naar de Boer' en 'de Veluwse wijnroute'. Deze route voert wijnliefhebbers langs diverse Veluwse wijngaarden. Ook Eco Fields verbouwt biologische druiven in eigen wijngaard wat resulteert in bijzondere Nederlandse wijn.

Daarom waren de stallen, weides, slagerij en wijnkelder vrij toegankelijk voor publiek. Bart Boon, oprichter en eigenaar van Eco Fields, is enthousiast over het aantal bezoekers op deze dag. "Ik wil mensen graag laten beleven wat de natuur ons te bieden heeft, met het doel om stad en platteland dichter bij elkaar te brengen", reageert Bart.

Voor meer informatie:

Eco Fields B.V.
Matendijk 1
6733 JD Wekerom
0318 461344
info@ecofields.nl
www.ecofields.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.