
Abonneren
Vacatures
- Senior Purchaser
- Junior Purchaser
- R&D Trial Manager Vegetables | Team Lead
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Kalfs- en lamsvlees van Eco Fields heeft keurmerk Erkend Streekproduct ontvangen
De boerderij Eco Fields in Wekerom produceert biologische producten van kalfsvlees. Daarnaast slacht en verwerkt het bedrijf ook de lammeren van het Veluws heideschaap. Aan beide producten is het keurmerk Erkend Streekproduct toegekend. Wethouder De Weert van gemeente Ede heeft het keurmerk uitgereikt.
Deze uitreiking viel samen met de open dag 'Lekker naar de Boer' en 'de Veluwse wijnroute'. Deze route voert wijnliefhebbers langs diverse Veluwse wijngaarden. Ook Eco Fields verbouwt biologische druiven in eigen wijngaard wat resulteert in bijzondere Nederlandse wijn.
Daarom waren de stallen, weides, slagerij en wijnkelder vrij toegankelijk voor publiek. Bart Boon, oprichter en eigenaar van Eco Fields, is enthousiast over het aantal bezoekers op deze dag. "Ik wil mensen graag laten beleven wat de natuur ons te bieden heeft, met het doel om stad en platteland dichter bij elkaar te brengen", reageert Bart.
Voor meer informatie:
Eco Fields B.V.
Matendijk 1
6733 JD Wekerom
0318 461344
info@ecofields.nl
www.ecofields.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Voor iedere zeug een eigen bungalow
- 2023-05-25 Jersey rundvlees binnenkort ook bij 5 Odin winkels in Amsterdam
- 2023-05-10 Duitsland: Nieuwe veehouderijplannen hebben biologische varkenshouders te weinig te bieden
- 2023-05-10 Onderzoek rond reductie ammoniakemissies in de biologische veehouderij
- 2023-05-04 Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- 2023-04-26 Nieuw boek bepleit arbeidsrechten voor dieren
- 2023-04-13 "Overconsumptie van rood vlees resulteert in veel extra gezondheidszorgkosten"
- 2023-03-31 Droge worst van zoetwateroesters
- 2023-03-07 Jersey stieren verkennen nieuwe hellingstal
- 2023-03-03 Bekertje bodem voor bioscoop-bezoekers
- 2023-03-01 Stressvrij slachten belangrijkste principe voor mobiele dodingsunit
- 2023-02-24 Rapport: ongeveer 12 procent veehouderijen heeft keurmerk
- 2023-02-20 Keuze voor biologisch vlees levert de Voedselbank cheque van 1500 euro op
- 2023-02-16 Volledig Duitse biologische varkensvleesketen met succes gelanceerd
- 2023-02-10 AR wil verder groeien in biologisch en neemt productielocatie over
- 2023-02-01 Nieuwe financieringsronde Beter Boeren
- 2023-01-30 Ketenkennisdialoog 'De smaken van duurzamer varkensvlees': 1 februari
- 2023-01-18 Biologisch tot op het bot: bouillons met een duurzaam verhaal
- 2023-01-17 Henk en Klaas willen je graag iets vertellen
- 2023-01-16 Duitsland: Bioland blij met etiketteringswet voor veehouderij